Protein Tozu önerisi max 500 TL ?

BerkW

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
spora daha önceden gidiyordum fakat yaza girdiğimizden bırakmıştım tekrar başlıyorum protein tozu önerisi istiyorum max 500 Tl bütçe verebilirim sağlam bişey olursa sevinirim daha ilk kullanisim olucak
(Nasıl kullanılıyor antreman öncesi/sonrası farkedermi birde suyla karistirip mi iciyoruz bunlarida aciklarsaniz sevnirim)

Son düzenleme:
protein tozu önerisi istiyorum max 500 TL bütçe verebilirim sağlam bişey olursa sevinirim daha ilk kullanisim olucak
(Nasıl kullanılıyor antreman öncesi/sonrası farkedermi birde suyla karistirip mi iciyoruz bunlarida aciklarsaniz sevnirim)
Dur başlar başlamaz protein tozu mu kullanılır ilk ay bi geçsin sonra beslenmene göre başlarsın.

Yanlış anlamazsan kaç yaşındaydın ?

Et ,tavuk balık sağlıklı yağ bunları kullan toz gereksiz

Bence protein tozu kullanmak yerine başka bir supplement kullanıp, gerekli protein miktarını tavuk göğsünden alabilirsin.

Spordaki amacın ne olacak yağ yakımı mı? kas kütlesi artışı mı?

protein tozu önerisi istiyorum max 500 TL bütçe verebilirim sağlam bişey olursa sevinirim daha ilk kullanisim olucak
bir şey sorucam yanlış anlamayında protein tozunun ne işe yaradığını ve neden kullanıldığını biliyorsunuz değil mi

bir şey sorucam yanlış anlamayında protein tozunun ne işe yaradığını ve neden kullanıldığını biliyorsunuz değil mi
Bilmiyor büyük ihtimalle spora başlar başlamaz kullanılıp anormal bir kas yaptığını sanıyor arkadaş.

Almaz toz moz. Bekle biraz

Dur başlar başlamaz protein tozu mu kullanılır ilk ay bi geçsin sonra beslenmene göre başlarsın.
Hocam yok yalnis yazdim yani spora zaten gidiyordum ama yaza girdigimizden dolayi birakmistim tekrar basliyorum

Daha önceden bir spor geçmişin var mı sorguya çekiyor gibi oluyor ama fayadsından çok zararınıda gören oluyorda
evet var hocam zaten yaza girdim diye bıraktım tekrardan başlıyorum protein ihtiyacımı karşılayamadığımdan dolayı alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence protein tozu kullanmak yerine başka bir supplement kullanıp, gerekli protein miktarını tavuk göğsünden alabilirsin.

Spordaki amacın ne olacak yağ yakımı mı? kas kütlesi artışı mı?
hocam amacım 2 side ayrıyetten öğrenci olduğumdan dolayı o tarz şeylere pek para ayıramıyorum ondan toz istiyorum

500 tl'ye neredeyse protein tozu kalmadı. O paraya tavuk, pirinç vs. alıp beslenmene önem ver bence. Protein tozu tavuk ile karşılaştırırsan ekstradan sana bir şey katmaz. Ayrıca protein alımının bir bölümünü (20-30 gr civarı) antrenmandan hemen sonra yapmanı öneririm.

Geri