Neler Yeni

Protein tozu önerisi

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem
Spora başlayalı fazla olmadı protein tozu almak istiyorum denemek için protein ocean lansman ürünü olan tozu almayı düşünüyorum sizin bi öneriniz varmıdır bütçem 500-550

eneskaya6

80+ Silver
Protein ocean markası pek önerilmiyor sanırım ama yinede faydasını görürüm değilmi tozun
3-4 gündür araştırıyorum protein tozlarını vs baya detayli arastirdim isin sonu şu top seviye markalar var onlar da 2kilosu 4-5k falan onlar gözün kapali en iyisi. geri kalan bir kac marka var genele göre biraz daha pahali ama icerigini net bir şekilde bilip kanıtlaman icin test yapman lazim.

Gecen sene suan 400-600₺ civari satılan protein tozlarini alip test ettiler 100gr da 70-80gr protein vaad eden uygun markalarin cogu 20gr proteini gecemedi. kiminde 2gr cikti. yoldan toprak koysan 2gr dan fazla cıkar. Turkiyedeyiz herkes istedigi herseyi yapar ciddi soyluyorum. ben HİQ aldım yine diger marklara gore daha cok guven veriyor biraz daha koklu firma falan ama yarın biri şu testi yaptik şu kadar az degerler varmis dese sasirmam.

butun firmalar alismis eline kagit kalem bende şundan şu kadar bundan şu kadar diye yaziyorlar asla ama asla ve kanıtlayabiliriz ne de anlayabiliriz. Sertifika onayli test onayli vs kimileri evet var ama adam test icin özel seri gonderiyor digerlerinde herseyi kısıyor vs…

ocean gibi markaları önermiyorum. kalite olarak vasatın üstüne çıkamıyor. 700tl ve üstüne çıkabilirsen scitec, supplimentler.com, hiq ve hardline whey proteinleri iyi. o bütçelere çıkamazsan bence proteini tavuk göğsünden alırsan çok daha uyguna denk gelir, üstüne kreatin + omega3 ve multivitamin gibi takviyeler de yapabilirsin

eneskaya6

80+ Silver
yarin bi bak belki butcene denk gelir biseyler
IMG_1575.jpeg

eneskaya6

80+ Silver
yanlış görmediysem en ucuz protein tozu 1200tl düşse düşşse ne kadara düşer bütcenin üstünde kalıyor baya
510gr olani 750₺ 550-600 dusebilir

900gr olani belki 880-900₺ olabilir ama yine yüksek kaliyor.

ocean vs alacagina tavuk ye daha mantıklı. cok ara markalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Eren Mutlu
Dostum spora yeni başladım diyorsun daha henüz katabolizma, anabolizma adaptasyonun bile sağlanmamıştır bu aşamada protein tozu para israfından başka bir şey olmaz onun yerine beslenmeni iyileştirmek daha faydalı olur ilk etapta.

Top Bottom