Neler Yeni

Protein Tozu önerisi

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Öğrenciyim, protein tozları hakkında pek bir şey bilmiyorum. Öneri yaptığınız zaman sebebini de yazarsanız çok mutlu olurum

bütçe 400-500 arası

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
O bütçeyle anca 500Gr alabilirsin.

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
günde 1 servis kullanacağını hesap edersek yaklaşık 15 gün falan
Protein Tozu önerisi yapabilir misin peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir aydan az götürür

Bir de ekstra bir şey sormak istiyorum internette çok fazla bilgi kirliliği var kimisi protein tozu zararlı kimisi değil diyor. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
Hocam tıp fakültesindeyim şu şekilde diyim markaların içine ne kadar farklı şeyler koyduğunu bilmediğimizi güvenilirliğinden şüpheli olup içinde testo vs konabilecegini söylüyordu + olarak ne kadar cok protein kas büyümesi o kadar kalp büyümesi bazı arkadaşlar savunsada kalp büyümesi o kadar iyi bir şey değil+ ne kadar protein yakabileceksinizde ihtiyacınız var bence başlarda gerek yok böyle şeylere kullanmis biri olarak söylüyorum boşa para gidiyor başta o kadar yoğun antrenman yapmama rağmen baska gıdalarla kapatabilirdim bu açığı

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tıp fakültesindeyim şu şekilde diyim markaların içine ne kadar farklı şeyler koyduğunu bilmediğimizi güvenilirliğinden şüpheli olup içinde testo vs konabilecegini söylüyordu + olarak ne kadar cok protein kas büyümesi o kadar kalp büyümesi bazı arkadaşlar savunsada kalp büyümesi o kadar iyi bir şey değil+ ne kadar protein yakabileceksinizde ihtiyacınız var bence başlarda gerek yok böyle şeylere kullanmis biri olarak söylüyorum boşa para gidiyor başta o kadar yoğun antrenman yapmama rağmen baska gıdalarla kapatabilirdim bu açığı
peki hocam sizin tavsiyeniz nedir yani protein tozu olmadan nasıl olacak bu iş o biraz kafa karıştırıyor

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

Bir de ekstra bir şey sormak istiyorum internette çok fazla bilgi kirliliği var kimisi protein tozu zararlı kimisi değil diyor. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?
hocam aslında olan olayı şöyle anlatayım kalp damar uzamnı bir doktor anlatmıştı bana gelişme çağındaki çocuklarda her şey çok hızlı gerçekleşiyor vicuttaki kalp kaslarının büyümesi de dahil buna protein tozu kullandığın zaman bu proteinler senin kalp kaslarını da aynı şekilde etkiliyor bu damarların genişlemesi kalp krizinin artması vs vs ile sonuçlanabiliyor bu yüzden 21 yaşından küçüklere önerilmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
hocam aslında olan olayı şöyle anlatayım kalp damar uzamnı bir doktor anlatmıştı bana gelişme çağındaki çocuklarda her şey çok hızlı gerçekleşiyor vicuttaki kalp kaslarının büyümesi de dahil buna protein tozu kullandığın zaman bu proteinler senin kalp kaslarını da aynı şekilde etkiliyor bu damarların genişlemesi kalp krizinin artması vs vs ile sonuçlanabiliyor bu yüzden 21 yaşından küçüklere önerilmiyor
Nokta atışı bir anlatış oldu

hocam sıkıntı şurada ben şuan üni yurdundayım o yüzden kafam karışık
Hocam uni yurdundaysaniz yine yapılabilecekler var yani lor peyniri vs gibi

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
Bütçen düşük olduğuna göre büyük ihtimalle öğrencisin. Senin proteine para harcaman için çok fazla bütçen olması gerekiyor yani o işi unut. Protein tozundan başka çaren yok. Zararlı falan olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. 2016 yılından beri sürekli kullanırım tabi arada ara verdiğim zamanlar da oluyor, hayvansal protein aldığım için ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım, karşılaşana da denk gelmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,198
Üyeler
163,966
Son üye
arfyilmaz
Top Bottom