Berat_Akpunar
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 146
- İsim
- Berat
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz spor yapıyor musunuz ve protein tozu kullanıyor musunuzhocam aslında olan olayı şöyle anlatayım kalp damar uzamnı bir doktor anlatmıştı bana gelişme çağındaki çocuklarda her şey çok hızlı gerçekleşiyor vicuttaki kalp kaslarının büyümesi de dahil buna protein tozu kullandığın zaman bu proteinler senin kalp kaslarını da aynı şekilde etkiliyor bu damarların genişlemesi kalp krizinin artması vs vs ile sonuçlanabiliyor bu yüzden 21 yaşından küçüklere önerilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Protein Tozu hakknda çok bilgi var ve bu beni almaktan çekindiriyor daha önce hiç spor geçmişim yok, 21 yaşındayım ve dediğiniz gibi öğrenciyimBütçen düşük olduğuna göre büyük ihtimalle öğrencisin. Senin proteine para harcaman için çok fazla bütçen olması gerekiyor yani o işi unut. Protein tozundan başka çaren yok. Zararlı falan olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. 2016 yılından beri sürekli kullanırım tabi arada ara verdiğim zamanlar da oluyor, hayvansal protein aldığım için ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım, karşılaşana da denk gelmedim.