Neler Yeni

Protein Tozu önerisi

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
hocam aslında olan olayı şöyle anlatayım kalp damar uzamnı bir doktor anlatmıştı bana gelişme çağındaki çocuklarda her şey çok hızlı gerçekleşiyor vicuttaki kalp kaslarının büyümesi de dahil buna protein tozu kullandığın zaman bu proteinler senin kalp kaslarını da aynı şekilde etkiliyor bu damarların genişlemesi kalp krizinin artması vs vs ile sonuçlanabiliyor bu yüzden 21 yaşından küçüklere önerilmiyor
Hocam siz spor yapıyor musunuz ve protein tozu kullanıyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen düşük olduğuna göre büyük ihtimalle öğrencisin. Senin proteine para harcaman için çok fazla bütçen olması gerekiyor yani o işi unut. Protein tozundan başka çaren yok. Zararlı falan olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. 2016 yılından beri sürekli kullanırım tabi arada ara verdiğim zamanlar da oluyor, hayvansal protein aldığım için ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım, karşılaşana da denk gelmedim.
Protein Tozu hakknda çok bilgi var ve bu beni almaktan çekindiriyor daha önce hiç spor geçmişim yok, 21 yaşındayım ve dediğiniz gibi öğrenciyim

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

Protein Tozu hakknda çok bilgi var ve bu beni almaktan çekindiriyor daha önce hiç spor geçmişim yok, 21 yaşındayım ve dediğiniz gibi öğrenciyim
hocam ben protein tozu kullandım çok kısa süre 15 gün kadar sonra araştırdım biraz meraklıyım o konularda bence alabileceğiniz en iyi takviye creatin üzerinde en çok test yapılmış ve gerçekten sağlıklı kabul edilen tek suplement diyebilirim protein ihtiyacınızı besinlerden karşılamanız daha önemli bence besinlerin makrolarına göre beslenirseniz zaten protein açığını kapatacağınızı düşünüyorum instagramda kaslı filozof salim abim var birsürü güzel proteinli tarifleri var tavsiye ederim

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
hocam ben protein tozu kullandım çok kısa süre 15 gün kadar sonra araştırdım biraz meraklıyım o konularda bence alabileceğiniz en iyi takviye creatin üzerinde en çok test yapılmış ve gerçekten sağlıklı kabul edilen tek suplement diyebilirim protein ihtiyacınızı besinlerden karşılamanız daha önemli bence besinlerin makrolarına göre beslenirseniz zaten protein açığını kapatacağınızı düşünüyorum instagramda kaslı filozof salim abim var birsürü güzel proteinli tarifleri var tavsiye ederim
creatin de saç döküyor diyorlar ve öğrenciyim yurtta kalıyorum hani ikilemde kaldım anlayacağın

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
creatin de saç döküyor diyorlar ve öğrenciyim yurtta kalıyorum hani ikilemde kaldım anlayacağın
hocam ben baya kullandım saç döktüğünü sadece bir arkadaşımda gördüm onda da genetik sülalede kellik varmış ondan :D

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
hocam ben baya kullandım saç döktüğünü sadece bir arkadaşımda gördüm onda da genetik sülalede kellik varmış ondan :D
Bizde de genetik var, hocam bir de bir şey sormak istiyorum ben ek madde almadan yani protein tozu ve creatin falan almadan yine de gelişebilir miyim ? estetik görüntü açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
Bütçen düşük olduğuna göre büyük ihtimalle öğrencisin. Senin proteine para harcaman için çok fazla bütçen olması gerekiyor yani o işi unut. Protein tozundan başka çaren yok. Zararlı falan olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. 2016 yılından beri sürekli kullanırım tabi arada ara verdiğim zamanlar da oluyor, hayvansal protein aldığım için ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım, karşılaşana da denk gelmedim.
Hocam karşılaşmamış olmanız zararı veya yararı hakkında bilgi edindirmez neden çünkü bu kişilerin kaçı kalbine baktırdı vs gibi durumlar öne çıkar ha profesyonelsindir yada ileri düzey bir antrenman vardır gerekir ama ülkede protein tozu kullananların çoğu yakamiyordur faydası çok yoktur yada doğru kullanmayo bilmiyolar adama diyorsunki spordan sonra 5-10 gr basit karbohidrat ile protein tozunu için daha hızlı kana karışır daha etkili olur diyoruz adam diyoki yok onda şeker var vs vs bende çok kullandım bundan dolayı zararlı yararlı diyemem net olarak ama başlarda gerekli olmadığı kesin onun yerine başka takviyelere bakın derim

benden nacizane tavsiye sağlık muayenesi olup öyle vücut geliştirme yönünde ilerleyin

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Bizde de genetik var, hocam bir de bir şey sormak istiyorum ben ek madde almadan yani protein tozu ve creatin falan almadan yine de gelişebilir miyim ? estetik görüntü açısından
hocam iş cidden sadece sizin ne kadar istediğinize bakıyor siz ne kadar diklkat edersiniz yediğiniz şeylere düzenli spor yaparsanız yağ oranınızı düşük tutup vicudunuzdaki su oranınızı da düşürürseniz gerçekten iyi bir görünüme kavuşursunuz su tutumu ve yağ çok önemli ege fitnesin bulk a girip 1 ayda çırpı gibi çıktığı bir video vardı hiçbirşey imkansız değil :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
Kreatin almak protein tozundan kat ve kat mantıklı almadan önce böbrek karaciğer testlerinizi yaptırın ve kullanirken bol su tüketin arada bir genel muayene olun

fear02

80+
benim arkadaş ronic marka olan protein tozunu bi 15-20 gün kullandı ondan sonra karaciğeri hastalandı 1 hafta kadar hastanede yattı hepatit iğnesi falan vuruldu zor toparladı. Onun kullandığı toz biraz kalitesizdi galiba ondan oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
benim arkadaş ronic marka olan protein tozunu bi 15-20 gün kullandı ondan sonra karaciğeri hastalandı 1 hafta kadar hastanede yattı hepatit iğnesi falan vuruldu zor toparladı. Onun kullandığı toz biraz kalitesizdi galiba ondan oldu
Bizim serviste bi hasta bu şekildeydi protein tozunu kestik düzeldi Ankarada şehir hastanesi ise aynı kisi bile olabilir 😅

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Bilgilendirme için herkese teşekkür ederim ilk aylarda gerek yok onu öğrendim hem öğrenciyim bütçemi çok aşar

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar

Kalitesiz bir şey o.

Top Bottom