Proteinocean baslangic icin uygunmu

Notrexa

80+
Reaksiyon skoru
39
Gunumuzun sartlariyla ne yazikki gunluk protein alimi yeterli olmuyor daha once hic supplement almadim 6-7 aydir spor yapiyorum acikcasi cok bilgim yok beni bu konular hakkinda bilen kisiler bilinclendirirse sevinirim suanlik proteinoceanda gordugum bu paket mantikli geldi sizce almalimiyim

Link

Gunumuzun sartlariyla ne yazikki gunluk protein alimi yeterli olmuyor daha once hic supplement almadim 6-7 aydir spor yapiyorum acikcasi cok bilgim yok beni bu konular hakkinda bilen kisiler bilinclendirirse sevinirim suanlik proteinoceanda gordugum bu paket mantikli geldi sizce almalimiyim

Link
Aynı paketi aldım . Proteini güzel fena deil , bca sı ağır , kreatin bildiğimiz kreatin . Ben pre workout unu da aldım 1 ay kullandım içine su falan hiçbişey girmedi kaskatı oldu . Ama işe yarıyodu .

Link
hocam tavuk proten tozundan daha ucuz fileto alin oyle tamamlayin

hocam tavuk proten tozundan daha ucuz fileto alin oyle tamamlayin
Dostum hem kalori acigi yaratip hemi protein almam lazim ve tavuk seven biride degilim yani agirlik karbonhidrata gidiyor yoksa dediğin doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı paketi aldım . Proteini güzel fena deil , bca sı ağır , kreatin bildiğimiz kreatin . Ben pre workout unu da aldım 1 ay kullandım içine su falan hiçbişey girmedi kaskatı oldu . Ama işe yarıyodu .
Bildiğiniz ekstra indirimler felan varmi fiyati indirecek

Dostum hem kalori acigi yaratip hemi protein almam lazim ve tavuk seven biride degilim yani agirlik karbonhidrata gidiyor yoksa dediğin doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğiniz ekstra indirimler felan varmi fiyati indirecek
Lansman İndirimlerinde bakabilirsin . Onun dışında Harun10 indirimiyle %10 indirim kazanabilirsin .

Lansman indirimlerindeki aromalardan kesinlikle almamanı tavsiye ederim. İçerisindeki bileşenler başlangıç için uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,041
Üyeler
184,096
Son üye
parsinho
Geri