Notrexa
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Aynı paketi aldım . Proteini güzel fena deil , bca sı ağır , kreatin bildiğimiz kreatin . Ben pre workout unu da aldım 1 ay kullandım içine su falan hiçbişey girmedi kaskatı oldu . Ama işe yarıyodu .Gunumuzun sartlariyla ne yazikki gunluk protein alimi yeterli olmuyor daha once hic supplement almadim 6-7 aydir spor yapiyorum acikcasi cok bilgim yok beni bu konular hakkinda bilen kisiler bilinclendirirse sevinirim suanlik proteinoceanda gordugum bu paket mantikli geldi sizce almalimiyim
Link
hocam tavuk proten tozundan daha ucuz fileto alin oyle tamamlayinGunumuzun sartlariyla ne yazikki gunluk protein alimi yeterli olmuyor daha once hic supplement almadim 6-7 aydir spor yapiyorum acikcasi cok bilgim yok beni bu konular hakkinda bilen kisiler bilinclendirirse sevinirim suanlik proteinoceanda gordugum bu paket mantikli geldi sizce almalimiyim
Link
Dostum hem kalori acigi yaratip hemi protein almam lazim ve tavuk seven biride degilim yani agirlik karbonhidrata gidiyor yoksa dediğin doğruhocam tavuk proten tozundan daha ucuz fileto alin oyle tamamlayin
Bildiğiniz ekstra indirimler felan varmi fiyati indirecekAynı paketi aldım . Proteini güzel fena deil , bca sı ağır , kreatin bildiğimiz kreatin . Ben pre workout unu da aldım 1 ay kullandım içine su falan hiçbişey girmedi kaskatı oldu . Ama işe yarıyodu .
Lansman İndirimlerinde bakabilirsin . Onun dışında Harun10 indirimiyle %10 indirim kazanabilirsin .Dostum hem kalori acigi yaratip hemi protein almam lazim ve tavuk seven biride degilim yani agirlik karbonhidrata gidiyor yoksa dediğin doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bildiğiniz ekstra indirimler felan varmi fiyati indirecek
Maalesef çoğunlukla proteinocean kullanıyorum başka markalar hakkında pek bir bilgim yok.Sonrasi icin oneriniz varmi peki