Samsung Galaxy
80+
Ben söyleyeyim Linkgelir denen sistem.Düz priz özelliği nedir? Markayı duymadım daha önce.
Dümdüz priz. 6'lı 5 metre prizi bu fiyata bulamazsın, özelliği o.Düz priz özelliği nedir? Markayı duymadım daha önce.
Evet profilini inceledim dümdüz indirim paylaşmışsın. Özür dilerim.Dümdüz priz. 6'lı 5 metre prizi bu fiyata bulamazsın, özelliği o.
Kablolar yetişecek ise 1x12 yeter, yetişmiyor ise 2x6 olabilir. 16A sigorta her türlü kaldırır 3 kasa 5 monitörü.beyler 3kasa 5 monitör bağlicaksam 1x12 mi yoksa 2x6 mı almak mantıklı
marka önerebilir misinKablolar yetişecek ise 1x12 yeter, yetişmiyor ise 2x6 olabilir. 16A sigorta her türlü kaldırır 3 kasa 5 monitörü.
Topraklama varmı acaba
Viko iyidir, Panasonic satın aldı, Panasonic adıyla satılıyor olabilir. Schneider de iyidir ama boşa çok para vermeye değmez.marka önerebilir misin
akım korumalı şart mı peki hocam viko bir arkadaşım daha demişti marka da okeyim ama akım korumalı o kadar şart değil demiştiViko iyidir, Panasonic satın aldı, Panasonic adıyla satılıyor olabilir. Schneider de iyidir ama boşa çok para vermeye değmez.
Bence tamamen gereksiz akım koruma. Akım koruma gerektirecek durum olduğunda akım korumalı priz de yetersiz kalıyor deniyor. Farklı marka ucuz priz /uzatma da kullandım. Kötü markanın takıp çıkarırken hissiyatı kötü, viko gibi sıkı oturmuyor, içindeki iletken ince, o ince iletken de zamanla gevşeyip içeriden değmemesi gereken diğer bağlantıya nadiren de olsa değebiliyor. 20 senedir kullandığım, en az 20 bin kere fiş sokup çıkardığım vikoyu hala kullanırım. Sadece plastiği güneşten soldu ama kırılma, çatlama, gevreme yok.akım korumalı şart mı peki hocam viko bir arkadaşım daha demişti marka da okeyim ama akım korumalı o kadar şart değil demişti