denizkeskin
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
3 ay önce ps4ümü satmıştım yerine pc aldım ama pişman oldum şuan bütçem var ps4 alsam mı yoksa pc upgrade mi yapsam?
ben olsam pc alırdım ama bu tamamen zevk sorusu sen hangisini istiyorsun3 ay önce ps4ümü satmıştım yerine PC aldım ama pişman oldum şuan bütçem var ps4 alsam mı yoksa PC upgrade mi yapsam?
pc satıcaksan eğer ps5 al ps4 piyasası hala yüksek şuan yurt dışından alabilirsen daha iyi olur3 ay önce ps4ümü satmıştım yerine PC aldım ama pişman oldum şuan bütçem var ps4 alsam mı yoksa PC upgrade mi yapsam?
ps5 için konuşuyorum yurt dışı konusundaPC satıcaksan eğer ps5 al ps4 piyasası hala yüksek şuan yurt dışından alabilirsen daha iyi olur
Pc sistemin nasıl ?3 ay önce ps4ümü satmıştım yerine PC aldım ama pişman oldum şuan bütçem var ps4 alsam mı yoksa PC upgrade mi yapsam?
İkinci elden 1500 e slim bulunur3 ay önce ps4ümü satmıştım yerine PC aldım ama pişman oldum şuan bütçem var ps4 alsam mı yoksa PC upgrade mi yapsam?
pc sistemin ne ve bütçen ne3 ay önce ps4ümü satmıştım yerine PC aldım ama pişman oldum şuan bütçem var ps4 alsam mı yoksa PC upgrade mi yapsam?
bütçem 3000 tl ekran kartı upgrade ve ram yükseltsem Exclusive oyunları pcde oynayabilir miyim bende oyunlar var cd pc için ama ps4te oynamak daha zevkli mi olurPC sistemin ne ve bütçen ne
3k bütçen varsa pc yükseltbütçem 3000 TL ekran kartı upgrade ve ram yükseltsem Exclusive oyunları pcde oynayabilir miyim bende oyunlar var cd PC için ama ps4te oynamak daha zevkli mi olur
exc oyunlar sadece PS4'de var PC'de oynayamazsın.bütçem 3000 TL ekran kartı upgrade ve ram yükseltsem Exclusive oyunları pcde oynayabilir miyim bende oyunlar var cd PC için ama ps4te oynamak daha zevkli mi olur
Hocam bekle ps5 gelissin biraz daha ps5 alirsin eger exculisev oyunlar icin alcaksan ps4 emu indir pcide oyna ama yine de ps5in gelismesini bekle bence sonucta ps4 2.5k yatilmaya devam da etmez ozmn3 ay önce ps4ümü satmıştım yerine PC aldım ama pişman oldum şuan bütçem var ps4 alsam mı yoksa PC upgrade mi yapsam?
PS5'in fiyatı düşecek gibi değil, PS4'ün en az 3 yılı daha var güncel oyunları alma konusunda, piyasa da kullanılabilecek adam gibi emülatör yok olsa bile gram zevk vermez. 8k gibi para ile 3k çok farklı. PS4 alması daha mantıklı bu durumda.Hocam bekle ps5 gelissin biraz daha ps5 alirsin eger exculisev oyunlar icin alcaksan ps4 emu indir pcide oyna ama yine de ps5in gelismesini bekle bence sonucta ps4 2.5k yatilmaya devam da etmez ozmn