PS 5 Çift Kol vs Xbox Series X

Radeyn

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar, PS 5 27 TL Series X ise 32 lira. Konsolu uzun bir süre çoğunlukla sadece kız arkadaşım kullanacak o yüzden Game Pass önemli bir rol oynuyor bu kararımda hem daha chill oyunlar var hem de bilgisayar ile crossplay oynanabilecek daha çok oyun olduğu için. İki cihaz da 9 ay peşin fiyatına taksit yapılıyor siz ne düşünüyorsunuz acaba.

Merhaba arkadaşlar, PS 5 27 TL Series X ise 32 lira. Konsolu uzun bir süre çoğunlukla sadece kız arkadaşım kullanacak o yüzden Game Pass önemli bir rol oynuyor bu kararımda hem daha chill oyunlar var hem de bilgisayar ile crossplay oynanabilecek daha çok oyun olduğu için. İki cihaz da 9 ay peşin fiyatına taksit yapılıyor siz ne düşünüyorsunuz acaba.
Elinizde PC varsa series x pass ultimate alıp
İki cihazdada kullanırsınız

series x 2.eli 14 bandı çift kollu

Elinizde PC varsa series x pass ultimate alıp
İki cihazdada kullanırsınız
Evet bende oyun bilgisayarı var fakat onunki oyun bilgisayarı değil malesef bu yüzden Series X daha mantıklı geliyor bana da 2 dualshocka rağmen. Game Passdeki crossplay oyunlar sayesinde de daha fazla oyun oynayabiliriz diye düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

series x 2.eli 14 bandı çift kollu
Series S ile karıştırıyo olabilir misiniz hiç bi yerde denk gelmedim bayadır takip ediyorum

Evet bende oyun bilgisayarı var fakat onunki oyun bilgisayarı değil malesef bu yüzden Series X daha mantıklı geliyor bana da 2 dualshocka rağmen. Game Passdeki crossplay oyunlar sayesinde de daha fazla oyun oynayabiliriz diye düşündüm.

Series S ile karıştırıyo olabilir misiniz hiç bi yerde denk gelmedim bayadır takip ediyorum
Dediğim şey üyeliği PC ve konsolda kullanabilmeniz

18k ya temiz çift kol series x bulursun param güvendeyle alırsan taksitte olur

series s 2 kol 8 9k 14 e series x satıldı geçen hafta favoriden 3 tane

32 bin TL Series X için çok fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,327
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri