Selam dostlar konsollar çıktıktan sonra yurtdışından satın alacam Xbox ile PlayStation arasında kaldım güçlü bir sistemin var Xbox oyunlarını bilgisayarda oynayabilirmiyim Xbox daha avantajlı mı tavsiyeniz nedir ne yapayım
Ben xbox severim daha güçlü olduğu için ama oyun açısından ps5 net önde bunu göze alırsan ps5 öneririmSelam dostlar konsollar çıktıktan sonra yurtdışından satın alacam Xbox ile PlayStation arasında kaldım güçlü bir sistemin var Xbox oyunlarını bilgisayarda oynayabilirmiyim Xbox daha avantajlı mı tavsiyeniz nedir ne yapayım
Güçlü bir pcm var dedıgın için ps5 eğer olmasaydı kesınlıkle xbox series x game pass ultimate gibi abonelikleri oldugu için..Selam dostlar konsollar çıktıktan sonra yurtdışından satın alacam Xbox ile PlayStation arasında kaldım güçlü bir sistemin var Xbox oyunlarını bilgisayarda oynayabilirmiyim Xbox daha avantajlı mı tavsiyeniz nedir ne yapayım
Knk Xbox kolu alıp PC yi konsol olarak kullanabilirmiyimBen Series X alırdım.
EvetKnk Xbox kolu alıp PC yi konsol olarak kullanabilirmiyim
Dijital sürüm mü daha iyi CD yuvası olan mıPs5 al ama oyun ayiracak çok paran varsa oyunlar en az 500tl adam akilli olanlar
Ikisindede baya pahali istersen yaz internete ps store ps4 oyunlari yaz ps4 oyunlari bile bu fiyatlarda ps5 dahada pahali olacakDijital sürüm mü daha iyi CD yuvası olan mı