Neler Yeni

PS 5 SLİM VS PS 5 PRO TERCİHİ İÇİN ACİL YARDIM!!!

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerim akyol
Beyler iyi günler. Amerikaya gideceğim ve dönerken ps5 alacağım. Orada şu anda ps5 diskli slimler 450 dolara düştü. Ben de ps5 slim alacaktım. Fakat internette slimin yorumlarına bakarken özellikle redditte konsolun çok sesli çalıştığı söyleniyor. Neredeyse kimse sesinden memnum değil. Ben de ps5 pro ya bakayım dedim fakat 700 dolar ve disk sürücüsü yok. Ağzım açık kaldı. Çok pahalı bir fiyat. Yani bir tarafta 17100 TL'ye diskli slim almak var, diğer tarafta 26600 e disksiz pro almak var. Arada ciddi fiyat farkı var. Ps5 slim işimi görürdü ama yorumlar nedeniyle neredeyse soğudum. Ne yapmalıyım karar veremiyorum. Slim kullanan ve memnun olan var mı ? Kafam rahat olsun diye pro mu almalıyım lütfen acil yardım. 1 hafta kalacağım için haftaya döneceğim.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Pro kazık kesinlikle alınmaz. Slim alabilirsin onu da gta6 oynayacaksan al yoksa pc daha mantıklı . Üyelik oyun fiyatları kol fiyatı derken ps5 pcden daha pahalıya geliyor. Slimi alırken tax free ile falan almaya bak 450 dolar pahalı geldi avrupadan arkadaş 350 dolara almıştı taxfree ile

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyler iyi günler. Amerikaya gideceğim ve dönerken ps5 alacağım. Orada şu anda ps5 diskli slimler 450 dolara düştü. Ben de ps5 slim alacaktım. Fakat internette slimin yorumlarına bakarken özellikle redditte konsolun çok sesli çalıştığı söyleniyor. Neredeyse kimse sesinden memnum değil. Ben de ps5 pro ya bakayım dedim fakat 700 dolar ve disk sürücüsü yok. Ağzım açık kaldı. Çok pahalı bir fiyat. Yani bir tarafta 17100 TL'ye diskli slim almak var, diğer tarafta 26600 e disksiz pro almak var. Arada ciddi fiyat farkı var. Ps5 slim işimi görürdü ama yorumlar nedeniyle neredeyse soğudum. Ne yapmalıyım karar veremiyorum. Slim kullanan ve memnun olan var mı ? Kafam rahat olsun diye pro mu almalıyım lütfen acil yardım. 1 hafta kalacağım için haftaya döneceğim.
Ses disk okurken mi çıkıyormuş yoksa disksiz olarak mı? PS5 Slim alır, artan parayla 2 TB M2 SSD alırsın.

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerim akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro kazık kesinlikle alınmaz. Slim alabilirsin onu da gta6 oynayacaksan al yoksa pc daha mantıklı . Üyelik oyun fiyatları kol fiyatı derken ps5 pcden daha pahalıya geliyor. Slimi alırken tax free ile falan almaya bak 450 dolar pahalı geldi avrupadan arkadaş 350 dolara almıştı taxfree ile
Zaten konsollar genel olarak pcden daha pahalıya geliyor da ben konsol seviyorum. Bilgisayarda oyun sarmıyor. 350 birime alan arkadaşın özel indirimde falan almıştır. Kara cuma denen indirim çılgınlığında o fiyatlara iniyor. Galiba slim alacağım ama şu ses konusu umarım başımı ağrıtmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aves

forzabagimlisi

80+ Bronze
Zaten konsollar genel olarak pcden daha pahalıya geliyor da ben konsol seviyorum. Bilgisayarda oyun sarmıyor. 350 birime alan arkadaşın özel indirimde falan almıştır. Kara cuma denen indirim çılgınlığında o fiyatlara iniyor. Galiba slim alacağım ama şu ses konusu umarım başımı ağrıtmaz.
Bence konsolun bir sihri yok pc toplasan daha iyi olur. Bi tane gamesir cyclone 2 alırsın tvye takıp steam geniş ekran açığ keyfine bakarsın konsol gibi olur

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kerim akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses disk okurken mi çıkıyormuş yoksa disksiz olarak mı? PS5 Slim alır, artan parayla 2 TB M2 SSD alırsın.
, herkes bu sesten şikayetçi. ufo sesi deniyor. fan sesi tamam da şu beyninin içine işleyen ince cızırtı gibi bir şey var ya o bitiriyor işte. videonun sahibi de pro aldım daha sessiz memnunum falan yazmış yorumlara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan Güngör
İlgilendiği Kategoriler
Video oyun, çizgi roman
PS5 PRO ile düz PS5 arasında donanım farkı fazla yok. Hatta PRO işlemcisi saat hızları normal PS5 ile aynı diye biliyorum. Sadece GPU 16 teraflop gücünde 2 gb ekstra ram var. Düz PS5 10 teraflop gücünde GPU sahip. Yani donanım farkı pek fazla yok. Birde PRO disksiz piyasaya çıktı. Ben PS5 slim kullanıyorum. Ve oyun oynarken ses pek çıkmıyor. Ben trendyoldan PS5 almıştım.Ve deluxe üyelik de aldım. Days gone, witcher 3 gibi oyunları deluxe üyeliğinde kütüphaneden indirdim. Ve PS5 CFI 2016 Avrupa Slim versiyonu nazar değmesin ama çok memnunum. Bu arada benim ki CD'li versiyon. Ve hem dijital, hemde CD takarak kullanıyorum.

Son düzenleme:

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Fatih Terim
o kadar ses yok ki konsolda disk sesi ben hiç duymadım sadece bazı oyunlarda 4k oynarken ses geliyor o da monitörden oynarken duyuyorsun tvden oynarken hiç ses falan duymuyorsun zaten

Top Bottom