MAURO EMANUEL İCARDİ
80+ Bronze
şuanki durumlarını göz önüne aldığımızda sadece abonelik oyunları ile oynayan bir kullanıcı için hangisini tercih ederdiniz?
hahahasasıas hocam cidden merak ettiğim bir konu bunu göze alarak konsolumu seçmek istiyorumŞuraya birini etiketlesem konuya garanti +100 sayfa gelir de foruma bu eziyeti tekrar yaşatmak istemiyorum dhskdbjs
PS plus bu arada
Hocam PS plus ağır bir şekilde önde bence ama bu sizde farklı olabilir. Oyunlarına göz atın, hangi konsolun oyunları daha çok ilginizi çekerse onu alın. PlayStation tavsiyemdir.hahahasasıas hocam cidden merak ettiğim bir konu bunu göze alarak konsolumu seçmek istiyorum
hocam öyle yapıcam galiba hem piyasasıda iyi ve dualsensede ilgimi çekiyorHocam PS plus ağır bir şekilde önde bence ama bu sizde farklı olabilir. Oyunlarına göz atın, hangi konsolun oyunları daha çok ilginizi çekerse onu alın. PlayStation tavsiyemdir.
Boş ver görmesin forumun delisiŞuraya birini etiketlesem konuya garanti +100 sayfa gelir de foruma bu eziyeti tekrar yaşatmak istemiyorum dhskdbjs
PS plus bu arada
20k ps5Hocam pc ve konsol arası git gel yapcaksan xbox. Ama ben bi iki oyun oynicam misal fifa yanınada sağlam hikaye diyosan, ps plus. Yada 12K ya ps 5 alcana (tabi 12K ya kaldıysa XD) kırık ps 4 pro al, hepsini oyna : D
Şeytan durtmuyor değilBoş ver görmesin forumun delisi