Ps vita bilgi ve öneri

Dostum valla biraz bakındım vitalar 3 5 bin arası. O paraya Nintendo switch litre alıp kirdir bence. 3.5 -4 k ya liste versiyonu var

Dostum valla biraz bakındım vitalar 3 5 bin arası. O paraya Nintendo switch litre alıp kirdir bence. 3.5 -4 k ya liste versiyonu var
Switch lite lar kırılıyormu ve performans ve kullanışlık açısından hangisi daha iyidir?

Beyler ps vita almayı düşünüyorum fakat konu hakkında hiç bilgim yok hangi model alınır ve en ucuz hangi fiyatlara bulunur yardımcı olursanız sevinirim.
Sarı siteden direk linkte atabilirsiniz
Bu devirde alınmaz, değmez.

Switch lite lar kırılıyormu ve performans ve kullanışlık açısından hangisi daha iyidir?
PS vitadaki god of warlar unchartedler gta oyunlari falan sarar, işin bitincede aldigin fiyata satarsin zaten ki uzun sure oynanir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nintendo da hangi oyunlar var hocam?

PS vitadaki god of warlar unchartedler gta oyunlari falan sarar, işin bitincede aldigin fiyata satarsin zaten ki uzun sure oynanir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nintendo da hangi oyunlar var hocam?
zelda, mario pokemon falan ve pc de oynadığımız bazı oyunlar

Ben olsam Vita yerine 5150 liraya Nintendo switch lite alırdım hem sıfır hem oyun desteği daha fazla hem daha güncel hem daha güçlü ama oyunları daha pahalı kırılabilir mi bilmiyorum

Bence alınabilir ben de vita arıyorum. PSP emülatörü ile PSV özel oyunları cart curt güzel oyunlar bulabilirsin. PSP özel oyunları da oynarsın tek taşta iki kuş olur

Ben olsam Vita yerine 5150 liraya Nintendo switch lite alırdım hem sıfır hem oyun desteği daha fazla hem daha güncel hem daha güçlü ama oyunları daha pahalı kırılabilir mi bilmiyorum
Vitadaki oyun desteğine neden bukadar az dendiğini anlamıyorum içerisinde binlerce oyun var kendisi bir emilatör ve kırılması çok kolay.

bende düşünüyorum lakin kendi özel oyunu yok gibi bir şey emülator için alınabilir ps2 emusu dolphin emü için vb

bende düşünüyorum lakin kendi özel oyunu yok gibi bir şey emülator için alınabilir ps2 emusu dolphin emü için vb
Özel oyunu olması mühim değil sonuç olarak içerisinde binlerce oyun bulunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,183
Üyeler
183,958
Son üye
senelerzorgecti
Geri