Facebook gruplarına telegram gruplarına,dolap,zebramo bakmanı tavsiye ederimEn ucuz 3500 civarı valla
Switch lite lar kırılıyormu ve performans ve kullanışlık açısından hangisi daha iyidir?Dostum valla biraz bakındım vitalar 3 5 bin arası. O paraya Nintendo switch litre alıp kirdir bence. 3.5 -4 k ya liste versiyonu var
Bu devirde alınmaz, değmez.Beyler ps vita almayı düşünüyorum fakat konu hakkında hiç bilgim yok hangi model alınır ve en ucuz hangi fiyatlara bulunur yardımcı olursanız sevinirim.
Sarı siteden direk linkte atabilirsiniz
PS vitadaki god of warlar unchartedler gta oyunlari falan sarar, işin bitincede aldigin fiyata satarsin zaten ki uzun sure oynanir benceSwitch lite lar kırılıyormu ve performans ve kullanışlık açısından hangisi daha iyidir?
nintendo da hangi oyunlar var hocam?Dostum valla biraz bakındım vitalar 3 5 bin arası. O paraya Nintendo switch litre alıp kirdir bence. 3.5 -4 k ya liste versiyonu var
zelda, mario pokemon falan ve pc de oynadığımız bazı oyunlarPS vitadaki god of warlar unchartedler gta oyunlari falan sarar, işin bitincede aldigin fiyata satarsin zaten ki uzun sure oynanir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
nintendo da hangi oyunlar var hocam?
ben olsam vita tercih ederdim gibi o zamanzelda, mario pokemon falan ve pc de oynadığımız bazı oyunlar
Vitadaki oyun desteğine neden bukadar az dendiğini anlamıyorum içerisinde binlerce oyun var kendisi bir emilatör ve kırılması çok kolay.Ben olsam Vita yerine 5150 liraya Nintendo switch lite alırdım hem sıfır hem oyun desteği daha fazla hem daha güncel hem daha güçlü ama oyunları daha pahalı kırılabilir mi bilmiyorum
![]()
Nintendo Switch Lite Oyun Konsolu Turkuaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nintendo Switch Lite Konsol Turkuaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Özel oyunu olması mühim değil sonuç olarak içerisinde binlerce oyun bulunuyorbende düşünüyorum lakin kendi özel oyunu yok gibi bir şey emülator için alınabilir ps2 emusu dolphin emü için vb