Oyuna göre değişirBu mu yapmak var mı? Ve bunu yapmak için en kötü PC özellikleri ne olmalıdır?
Oyunun ismini yazıcaksın sonra sistem gereksinimleri yazıcaksın, bu kadarPeki , PS2 inin en güçlü en zor açılan oyununu oynıcam diyelim PC özellikleri ne olmalı . Ama ben zaten gow 1 ve 2 yi oynucam sadece .
Gow 1 ve 2 ps özel oyunudur . Bunları PC de emülotör ile oynamak mümkün mü diye sordum farkındaysan , herhalde bilgin yok :/Oyunun ismini yazıcaksın sonra sistem gereksinimleri bu kadar
Orta sistem ? Ne gibi yani .Ps1 emulatörü çok iyi sistem istemiyor ps2 emulator iyi yada orta bir sistem istiyor du sınırsam oyunları donmadan oynamak için
İkisinide (ps1 ve PS2) bunları oynaya bilirmiyim ? Ve bu dediğin uygulama ne kadar para ?Rasberyy pi bile kullanabilirsin.
Bilgisiz olan sensin, madem biliyorsun oyunun ps2 özel olduğunu niye soruyorsun ``pC`dE oYnaYabiLirMiyİm?``Gow 1 ve 2 ps özel oyunudur . Bunları PC de emülotör ile oynamak mümkün mü diye sordum farkındaysan , herhalde bilgin yok :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orta sistem ? Ne gibi yani .
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisinide (ps1 ve PS2) bunları oynaya bilirmiyim ? Ve bu dediğin uygulama ne kadar para ?
Emülotörler oluyor o yüzden sordum . Bak bu arkadaş biliyorki cevap vermiş .Bilgisiz olan sensin, madem biliyorsun oyunun ps2 özel olduğunu niye soruyorsun ``PC`dE oYnaYabiLirMiyİm?``
Bende bu yüzden sordum .Rasberyy pi bile kullanabilirsin.
Ya git zaten 5. Sınıf mısın nesin yada 2`ye gidiyon belli değil PP`den çoğu şey anlaşılıyor zatenEmülotörler oluyor o yüzden sordum . Bak bu arkadaş biliyorki cevap vermiş .
Bende bu yüzden sordum .
"AsIL bİlGiSiZ oLaN zEnzİn"
GOW serisi ps ye özel bir oyun serisidir. PC de oynayamazsınız.Peki , PS2 inin en güçlü en zor açılan oyununu oynıcam diyelim PC özellikleri ne olmalı . Ama ben zaten gow 1 ve 2 yi oynucam sadece .
1- ppdeki kardeşimYa git zaten 5. Sınıf mısın nesin yada 2`ye gidiyon belli değil PP`den çoğu şey anlaşılıyor zaten