şahin doğan
80+ Platinum
Ps3 de var.ps emulatör mü varmış
Ps3 de var.ps emulatör mü varmış
Ps3 de va
boş ise yoktur. SD kart gibi görünmesi lazım.Hocam memory card takılı olup olmadığını nasıl anlayabilirim 2 tane bölme var elimle ittirdiğimde boş ama Alıntıyı görüntüle
Oyunları kaydedemezsin. Onun dışında oynayabilirsin.Orijinal oyunları çok pahalı memory Kart olmadan yapılabilecek bişey varmı?
O boşluklarda bir kart olmalı. Görselde yok gibi duruyor.Hocam memory card takılı olup olmadığını nasıl anlayabilirim 2 tane bölme var elimle ittirdiğimde boş ama Alıntıyı görüntüle
Bendede ps2 var güç kablosu falan var ama tb ye görüntünün gelmesi için gereken kablo yani yenilere hdmı ps2 de neyle bağlanıyor nerden alabilirim o kabloyuVarda PS2 den belki daha kötüdür özellikleri n2840 4 ram var yani .d PS2 evde varda 1 tane oyun var oda çok saçma 10dk sonra sıkılıyorum sınavlar bitince oyniyim dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her türlü memory card lazım dimi :/
Bendede ps2 var güç kablosu falan var ama tb ye görüntünün gelmesi için gereken kablo yani yenilere hdmı ps2 de neyle bağlanıyor nerden alabilirim o kabloyu
Dönüştürücü ye gerek yok direk o kabloyu alsam yeter ps2imax Faween 15510 Ps2 To Hdmi Tv Kablosu Çevirici Adaptör Dönüştürücü Playstation 2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
imax Faween 15510 Ps2 To Hdmi Tv Kablosu Çevirici Adaptör Dönüştürücü Playstation 2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
O kadar bilgim yok hocam maalesef.Dönüştürücü ye gerek yok direk o kabloyu alsam yeter ps2
Yok sanırım evet hocam flash bellekle oynamak için Memory card gerekli diğil mı 8mb alsam ne kadar iş yapar 100 lira filan ört fiyatları ?O boşluklarda bir kart olmalı. Görselde yok gibi duruyor.
Şuanki orjinal oyun bu takılı hocam ama hem save olmuyor hemde çok sıkıcı 2 tane joystick var pes13 oynarız en azından kardeşimleOyunları kaydedemezsin. Onun dışında oynayabilirsin.
O boşluklarda bir kart olmalı. Görselde yok gibi duruyor.
Maalesef bı bilgim yok hocam hangi oyunları oynadın kırdırdınmı PS2 niBendede ps2 var güç kablosu falan var ama tb ye görüntünün gelmesi için gereken kablo yani yenilere hdmı ps2 de neyle bağlanıyor nerden alabilirim o kabloyu
https://www.trendyol.com/sony/ps2-3...6lobXx4R6Fo0DBlqk9SVXlo_UJ43SLmRoCWFAQAvD_BwE bu kartı alman gerek ama herifler zaten ps2 parasına satıyorlar.Şuanki orjinal oyun bu takılı hocam ama hem save olmuyor hemde çok sıkıcı 2 tane joystick var pes13 oynarız en azından kardeşimle
Maalesef bı bilgim yok hocam hangi oyunları oynadın kırdırdınmı PS2 ni
.d 50 liraya 2.elde gördüm ilan yeniydi 70 liraya filan geliyor onu alabilirim aslında 8mb yeterli değil mi ?https://www.trendyol.com/sony/ps2-3...6lobXx4R6Fo0DBlqk9SVXlo_UJ43SLmRoCWFAQAvD_BwE bu kartı alman gerek ama herifler zaten ps2 parasına satıyorlar.
gayet yeterli olur. bende eskiden 8mb vardı nfs serisi,pes.gow.gta serisi falan hepsinin saveleri içindeydi.d 50 liraya 2.elde gördüm ilan yeniydi 70 liraya filan geliyor onu alabilirim aslında 8mb yeterli değil mi ?