Neler Yeni

Yardım PS3 Controller PC Algılamıyor

KronosEP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Sercan
Öncelikle merhabalar. Önceden bilgisayarıma pc3 kontrolcüsünü sorunsuz bağlayabiliyordum. Aygıtlarda gözüküyordu kontrolcü olarak. Ancak bi ara bi oyun ps3 desteği yoktu xbox 360 kontrolcüsü olarak gösterme durumunda kalmıştım. Onun içinde ScpToolKit diye bir uygulama indirmiştim. Ve olmuştu da. Ancak şuan ps3 kontrolcüsü olarak gözükmüyor aygıtlarda. Bilinmeyen şeklinde gözüküyor. Ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle merhabalar. Önceden bilgisayarıma pc3 kontrolcüsünü sorunsuz bağlayabiliyordum. Aygıtlarda gözüküyordu kontrolcü olarak. Ancak bi ara bi oyun ps3 desteği yoktu xbox 360 kontrolcüsü olarak gösterme durumunda kalmıştım. Onun içinde ScpToolKit diye bir uygulama indirmiştim. Ve olmuştu da. Ancak şuan ps3 kontrolcüsü olarak gözükmüyor aygıtlarda. Bilinmeyen şeklinde gözüküyor. Ne yapabilirim?
Yok sanırım yardım edebilecek :/

Ekler

• resim_2020-11-09_163109.png
    resim_2020-11-09_163109.png
    81 KB · Hit: 50
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Neden PS3 kontrolcüsü olarak göstermek istiyorsunuz? Bahsettiğiniz program ile bir çok oyunda kullanmıştım ben zamanında. En sağlıklısı sizin de yaptığınız gibi xbox kontrolcüsü olarak tanıtmak, çoğu oyun tanıyor.

KronosEP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden PS3 kontrolcüsü olarak göstermek istiyorsunuz? Bahsettiğiniz program ile bir çok oyunda kullanmıştım ben zamanında. En sağlıklısı sizin de yaptığınız gibi xbox kontrolcüsü olarak tanıtmak, çoğu oyun tanıyor.
Tanıyor evet ancak şuan programdan da deniyorum oda algılamıyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Tanıyor evet ancak şuan programdan da deniyorum oda algılamıyor :(
Ben bu sorunu sadece 1 keresinde farklı usb portuna taktığımda yaşamıştım. Sonrasında hep aynı porta bağlayarak kullandım Dualshock u

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,512
Üyeler
168,143
Son üye
cifcenes
Top Bottom