Bu Altın Ne Olacak??

Reaksiyon skoru
162
bu sene motor almak için harçlıklarımla ay ay 1 gram aldım eylülden bu yana 9 gram biriktirdim şimdi diplerde bu altın sizce hangi tarafa doğru gidiyor almak mantıklımı bozuk başka şeylere yatırmak dahamı mantıklı

Altın düşmüşken almak mantıklı. Beklesen daha iyi. Dolar, Euro stabil ilerliyor. YTD.

Daha da düşecek deniyor. Ben fon alıyorum, uzun vadede daha mantıklı geliyor. Ytd.

bende almaya devam edicem yazın çalışarak birazdaha üstüne koyarım inş

bu sene motor almak için harçlıklarımla ay ay 1 gram aldım eylülden bu yana 9 gram biriktirdim şimdi diplerde bu altın sizce hangi tarafa doğru gidiyor almak mantıklımı bozuk başka şeylere yatırmak dahamı mantıklı
Savaş bitti deniyor ama Barış anlaşması pamuk ipliğine bağlı.
Haftaya FED başkanı açıklaması var.
Normalde ons 3900 lere gidecekti ama trumpun Barış anlatması biraz yukarı oynattı.
Ben uzun vadede 4000-4500 aralığında gideceğini düşünüyorum.

Savaş bitti deniyor ama Barış anlaşması pamuk ipliğine bağlı.
Haftaya FED başkanı açıklaması var.
Normalde ons 3900 lere gidecekti ama trumpun Barış anlatması biraz yukarı oynattı.
Ben uzun vadede 4000-4500 aralığında gideceğini düşünüyorum.
bence o kadara inmez hocam ya abartı gibi geldi max 5900 5800

Altının yükselmesi için ya barış olması lazım yada gerçek bir savaş olması lazım.
Su an ki Abd-Israil-Iran gerginliğini altin fiyatladi zaten.Su an para petrole kaydi-kayiyor.
Gerginlik diyorum çünkü iki tarafin da gerçek bir savaşa girmeye cesareti yok.

Altın çok şişti. Ons bazında 4.000 usd altına sarkması çok olası. Ytd.

Bende aynı durumdayım Gürcistandan İPhone 17 pro alacaktım altın düşünce 18 çıkınca onu alırım bari düşük çünkü şu anda bozmaya değmez bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,443
Üyeler
197,467
Son üye
Ceasar128
Geri