Ps3 Gta 5 açılmıyor .

Receb İvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,048
Arkadaşlar 45 dakikadır bekliyorum oyuju kapattım konsolun wifisini kapatım yeniden açtım hala açılmıyor nasıl düzeltebilirim ?

Sağ altta loading story mode yazıyor ve yanındaki daire sürekli dönüyor . Sol tarafta bilgilerin yazdığı yer de değişiyor

CD tozlu olabilir temizlemeyi deneyin bende ps3 ile Gta 4 açılmıyordu aynı şekilde temizledim düzelmişti.

Peki oyunu sıfırlamayı deneyebilir misiniz ? Ya da PS3 ün menüsünden yeni hesap oluşturun save olmadan oyunu baştan açacaktır öyle düzelebilir.

Dostum sorun cd de muhtemelen, @✓Arda, bu dostta aynı sorunu yaşıyordu yeniden almak zorunda kaldı oyunu malesef. Diş macununun cd sorunlarında etkili olduğunu duymuştum ama emin değilim o yüzden son çare olarak bi diş macunu sürüp sil ve öyle dene olmazsa zaten yapacak bir şey yok.

Dostum sorun cd de muhtemelen, @✓Arda, bu dostta aynı sorunu yaşıyordu yeniden almak zorunda kaldı oyunu malesef. Diş macununun cd sorunlarında etkili olduğunu duymuştum ama emin değilim o yüzden son çare olarak bi diş macunu sürüp sil ve öyle dene olmazsa zaten yapacak bir şey yok.
Kesinlikle denemesin muz kabuğu diş macunu falan. Çok fazla durulamama rağmen Cd çekme yerini bozuyordu kıl payı kurtuldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri