dostum kablolu olarak baglayabilirsin ama kablosuz olarak baglamak istiyorsan anakartında bluetooth varsa direk ordan yoksa birtane bluetooth dongle alıyorsunSony ps3 joystick var bende , kablolu bir şekilde pc ye bağlıyorum ama joysticke güç falan gelmiyor ledler yanmıyor arkadaşım yazılım atman lazım dedi nasıl atıcam
kablolu bağlanacapımdostum kablolu olarak baglayabilirsin ama kablosuz olarak baglamak istiyorsan anakartında bluetooth varsa direk ordan yoksa birtane bluetooth dongle alıyorsunburdanda direk adımları izleyip 5 dk da halledebilirsin ben bu videoyu favorilerime ekledim iyi oluyor ps3 orjinal boards cok basarılı logitech f710dan falan iyi bence oda var bende pil ile ugrasmaktan bıktım artık
videonun altında dosya var onu indirdin mi cok basit aslında yapamaz isen aksam discorddan yardımcı olabilirimkablolu bağlanacapım
Post automatically merged:
Nasıl yapacağım ya videolardan izleyerek yapamadım videodaki ile aynı şeyler çıkmıyor
İndirdim fakat adama çıkan şeylerle bana çıkna şeyler aynı değilvideonun altında dosya var onu indirdin mi cok basit aslında yapamaz isen aksam discorddan yardımcı olabilirim
videonun altında dosya var onu indirdin mi cok basit aslında yapamaz isen aksam discorddan yardımcı olabilirim
dostum aslında cok kolay evet micrrosoft 360 ı kurman gerekıyor biraz kuracalasan halledersin gibi ama iş yerindeyim suan tam hakim olamıyorum aksam musaıt olursan dcden direk cozerizİndirdim fakat adama çıkan şeylerle bana çıkna şeyler aynı değil
Post automatically merged:
Tamamdır teşekkür ederim.dostum aslında cok kolay evet micrrosoft 360 ı kurman gerekıyor biraz kuracalasan halledersin gibi ama iş yerindeyim suan tam hakim olamıyorum aksam musaıt olursan dcden direk cozeriz
Kablolu bağlamak için öyle bir şeye gerek yok. Kablosuz bağlama konusu biraz karışık o doğrudur.Sony ps3 joystick var bende , kablolu bir şekilde pc ye bağlıyorum ama joysticke güç falan gelmiyor ledler yanmıyor arkadaşım yazılım atman lazım dedi nasıl atıcam