ps3 usb camera-b4.09.24.1

loursc

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
ps3 usb camera-b4.09.24.1 BABAM bu gün böyle bir kamera getirdi ve driver kurmam gerekıyor ama hangısı kurarsam kurayım olmuyor işletim sistemiyle bir alakası varmıdır windows 11 kullanıyorum drıver bulursanız atabılırmısınız atan herkese teşekkürler

ps3 için o

Microsoft'un forumunda aynı kamera için sormuşlar mod bu cevabı vermiş

a. Üreticinin web sitesinden en son ve kullanılabilir sürücüyü indirin.
b. Kontrol Paneli aracılığıyla PC'nizden mevcut sürücüyü kaldırın.
c. Sürücü kurulum dosyasına sağ tıklayın ve "Özellikler"e tıklayın.
d. "Uyumluluk" sekmesine tıklayın ve "Bu programı şu uyumluluk modunda çalıştır" kutusunu işaretleyin ve açılır menüden Windows 8/8.1 veya 7 işletim sistemini seçin ve yüklemeye devam edin. Bu işlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
Veya
e. "Uyumluluk" sekmesine gidin ve Uyumluluk sorun gidericisini çalıştır'a tıklayın, ardından Önerilen ayarları dene'yi seçin ve tekrar İleri'ye tıklayın. Şimdi sizden Programı test etmenizi isteyecek, üzerine tıklayın ve yüklemeye devam edin. Bu işlem tamamlandıktan sonra her şeyin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer öyleyse, Programı test et penceresine geri dönün ve İleri'ye tıklayın, ardından kurulum dosyasını bu ayarlarla kaydedin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunu çözüp çözmediğini görün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,662
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri