Kardeş bak ben bu toplara girmek inanki istemiyorum.Maalesef kayseride oturuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Babam da dedi 3500 koy alan alır dedi de bence 2, el o kadar etmez satılması için 2500 falan dedim
Ben şey diyorum bence 3250 ye koysam kimse almaz satılması için en fazla 2500 tl ye gider diyom aslında sorduğum kaca koysam satılırKardeş bak ben bu toplara girmek inanki istemiyorum.
Çünkü karşı tarafın bilgisizliğinden yararlanıp enayi yerine koymak bana göre değil.
Onu senden 2.500 TL ye alıp inanki ama inanki 3.750 TL'ye satarım.
Ama bana göre değil.
Hak değil.
Sana daha fazla bir şey diyemiyeceğim inan ki.Ben şey diyorum bence 3250 ye koysam kimse almaz satılması için en fazla 2500 TL ye gider diyom aslında sorduğum kaca koysam satılır
2500 vereceksen direk alırımBen şey diyorum bence 3250 ye koysam kimse almaz satılması için en fazla 2500 TL ye gider diyom aslında sorduğum kaca koysam satılır
Konu başlığını eksik yazdığım için olay farklı yerlere gitmeye başladı hocam satılık değil2500 vereceksen direk alırımKayseri'den kişi yönlendirim sana
O zaman yazdığım gibi yok satıcı 3.500 hemen satış 3K direk gider çift kol ile cihazın temizseKonu başlığını eksik yazdığım için olay farklı yerlere gitmeye başladı hocam satılık değil
Mesela cihaz temiz derken hiç düşmedi zaten hiç kalkmadı hep bağlıydı televizyona kırık da değil fan sesi sıkıntısı var tekO zaman yazdığım gibi yok satıcı 3.500 hemen satış 3K direk gider çift kol ile cihazın temizse
Hocam temiz derken nasıl oluyor hemen üsteki mesaja bakarmisinizletgo'dan ilanlara baktığımda 4.000-5.000 TL. 2000TL'ye havada kaparlar hocam. Cihazınız temizse, sıkıntısı vs. yoksa 4-5 Bin arasında bir fiyat biçin bence.
donanımsal/yazılımsal problemler, çizik, göçük, kırık gibi şeyler.Hocam temiz derken nasıl oluyor hemen üsteki mesaja bakarmisiniz
Antalya'da yaşıyorum kısa bir fiyat analizine baktığımda minimum 3700 TL ortalama 4000-4500 arasına Ps4 slim satılıyor 2.500 TL 3.000 TL civarına koyarsan çok hızlı satılır büyük ihtimal 4000 TL üstüne koyman en mantıklısı olacaktır.Hocam temiz derken nasıl oluyor hemen üsteki mesaja bakarmisiniz
Hala satılıksa almak isterim2 tane dualshock kol var ps4 Slim modeli 500 gb 2000 2500 TL ye satılırmı