ps4 30 fps yeterli seviyede akıcı mıdır?

Evet neden öyle oluyor
Tam sebebini ben de bilmiyorum ama internette bunları buldum.

24 FPS ve yukarısı akıcı olarak kabul edilir. 30 ve 60 standart değerlerdir. İzlediğiniz herhangi bir film 24 FPS'dir.

Konsollardaki fps mantığı PC’deki gibi olmuyor diye biliyorum, akıcı olarak oynatır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ps4 slim im var Star Wars Jedi Fallen Order almayı düşünüyorum. Baktım 30 fps de çalıştırıyor. Genelde online oynadığım için oyunlar çoğunlukla 60 fps idi. Sizce alsam 30 fps keyif verir mi, akıcı mıdır, çok takılma kasma olur mu?
akıcılık fps değişmesinden bozulur. sabit 30fps akıcıdır.

Ps4 de bilgisayar gibi hızlı bir hareket kabiliyetin olmuyor dualshocklarda o yüzden düşük fps de yetiyor reflekslerine.Zaten bir süre sonra o tempo sana normal gelmeye başlıyor ve alışıyorsun.Şahsen senelerce ps4 de rekabetçi oyun oynayan biri olarak ben hiç bir eksisini görmedim.Çapraz platform olan oyunlar da bile o fps farkları çok hissetmiyorsun

Ben 30 FPS yeter tayfadanım. 30FPS'in kastığını söyleyenler 144FPS'den oyun oynamaya başlayanlar.
Hiç o kadar yüksek fps ile oynamamış biri olarak 30fpsde mc oynanmıyor galiba bu tarz oyunlarda min 60almak lazım cs,valo,mc(savaş yaptığın halinde)

Hiç o kadar yüksek fps ile oynamamış biri olarak 30fpsde mc oynanmıyor galiba bu tarz oyunlarda min 60almak lazım cs,valo,mc(savaş yaptığın halinde)
Rekabetçi oyunlarda 30 yetersiz zaten. Offline oyunlardaki 30 ile online oyunlardaki 30 aynı değil neden bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,180
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri