Ps4 Alt yazılar çok küçük

Ps4slim mi kullaniyorsun? Bana 3-4yil goturmez dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer Ps4slim varsa kasiyormu nasil acaba 3-4yil daha goturur mu bilemiyorum bende pc almwyi dusunuyorum eger almazsam pc yi konsol alacagimda
kanka ps4 de 7-8 yılda cıkan oyunların haddi hesabı yok yeni oyun gelmese bile 3 yıl götürür ki yeni nesil konsollar geldikten sonra eski nesile 2-3 yıl destek daha oluyor götürür 3 yıl raat para geçsin elime bende ps4 alıcam olmadı biriktirip 2-2.5 yıl ps5 de alabilirim

Ben 20 günlük Mega pack'i aldım çok ucuza geldi 2300 TL 2 yıl garantim fln biraz araştır.
İkinci el pek tercihim deiil yaa

Ben 20 günlük Mega pack'i aldım çok ucuza geldi 2300 TL 2 yıl garantim fln biraz araştır.
İşte yani şöyle bir durum var monitör dahil pc 7500Tl falan Orta Seviye bir pc

Ps4 slim 3699Tl hadi ps plus da ekle 3999Tl arada cok fark var ama iste hic pc im yok

Yani İşte Bunun Masasiydi Falan Filan 7700Tl falan Tutacak Pc

Ama Şimdi Pc Derslerdede Lazim Oluyor Sadece Oyun İcin Deiil

Ama Ps4 slim Şimdi Sadece Oyun İçin İşte Eğer Pc Çok Pahalı Gelirse Ps4 slim alirim

Son düzenleme:

Ps4 slim 3699Tl hadi ps plus da ekle 3999Tl arada cok fark var ama iste hic pc im yok
Bende 2. El e güvenmiyordum ama önüme güzel bir fırsat geçti ekran kartı piyasası düzeldiğinde ps yi satıp bilgisayar alıcam 3700 tl sıfır alsam 1300 tl zararım olucaktı şu anda ps4 slim ve kol 2000-2200 tl arası 3 tanede kutulu oyunum var rahat 2300 tl ye satarım 0 zararla.

Bende 2. El e güvenmiyordum ama önüme güzel bir fırsat geçti ekran kartı piyasası düzeldiğinde ps yi satıp bilgisayar alıcam 3700 TL sıfır alsam 1300 TL zararım olucaktı şu anda ps4 slim ve kol 2000-2200 TL arası 3 tanede kutulu oyunum var rahat 2300 TL ye satarım 0 zararla.
İyiymis de iste benim onceligim pc herzaman

Yani İşte Bunun Masasiydi Falan Filan 7700Tl falan Tutacak Pc

Ama Şimdi Pc Derslerdede Lazim Oluyor Sadece Oyun İcin Deiil

Ama Ps4 slim Şimdi Sadece Oyun İçin İşte Eğer Pc Çok Pahalı Gelirse Ps4 slim alirim
Tabiikide kasmadan oynatır ama grafikler umduğun gibi olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,513
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri