PS4 Ana Hesap Oluşturma

EmreS

80+
Reaksiyon skoru
32
Eskiden bir arkadaşım ile birlikte (psn kardeşliği adında) ikimiz de birbirimizin ps4 ünde birbirimizin hesaplarını ana hesap yapmıştık(Kendi ps4 ümde de kendi hesabım ana hesapken). Yani benim hesabım 2 farklı ps4 cihazında ana hesap olarak aktifti.Ama şu an aynı anda 2 ps4 te ana hesap olarak kullanamıyorum. Artık max 1 tane ana hesap yapabilirsiniz tarzı bir şey yazıyor. Bu ana hesap limitini arttırmanın yolu varmı ??

Herhangi bir yolu yok. Eskiden bu yolla aynı hesabı 3 kişi kullanıyorduk daha sonra engelledi sony

Tam olarak hatırlamıyorum ama 1 yıl kadar olmuştur diye tahmin ediyorum. En azından bizim kullanamadığımız süre bu. Öncesinde yapıyorduk

Başka forumlara da baktım 2 3 kişi aynı hesabı kullandığında hesaba kısıtlama geliyormuş. Artık sadece 1 ps4 hesabı kullanabilir yazıyor. Buda sony nin para kazanmak için yaptığı şeylerden birisiymiş. Yinede teşekkür ederim.

Valla benim hesabımda hiç aynı anda iki ana hesap yapmamıştık. Arkadaşlarla başka ortak hesapta yapıyorduk. O hesabı 3 kişi kullanamamaya başlayınca benim hesabım ve başka birkaç hesapta daha denedik yine sonuç aynı oldu, tek hesaptan başkasında ana hesap yapamadık. Dediğin gibi para odaklı şeyler. Oyunları biraz uygun fiyatla satıp kimseyi böyle şeylere itmeseler keşke. Rica ederim.

Psn kardeşliği sistemi ile ucuza oyun oluyor yani bi satıcı bir hesabı çalmış içinde oyunlar var işte adam satıyo hesabı ve satarken diyoki işte hemen girip ana hesap yapıcaksın sonra oyunları kütüphaneden seçip kendi hesabına dönücen bu sayede adamın haberi olmadan hesabından oyun oynuyorsun offline sony de buna çözüm olarak 1 hesap kısıtlaması getirdi

Geri