mustafatilgan63
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
ps 4 dualshock alacağım da orjinal mi . ikincisi önerebileceğiniz başka kollar var mı gta ve nfs gibi yarış oyunları için bütçe 2000
ps 4 dualshock alacağım da orjinal mi . ikincisi önerebileceğiniz başka kollar var mı gta ve nfs gibi yarış oyunları için bütçe 2000
çok pahalı xbox 9. nesil gamepad alınps 4 dualshock alacağım da orjinal mi . ikincisi önerebileceğiniz başka kollar var mı gta ve nfs gibi yarış oyunları için bütçe 2000
ergonomik olarak sanki dualshock 4 daha kolaymış gibi geldi ama pc de xbox daha iyi sizce xbox 9.nesil rahat mıçok pahalı xbox 9. nesil gamepad alın
Post automatically merged:
hocam xbox gamepad sevmiyorsanız dualsense alın ds4 e o kadar para verilmezergonomik olarak sanki dualshock 4 daha kolaymış gibi geldi ama pc de xbox daha iyi sizce xbox 9.nesil rahat mı
ergonomik olarak sanki dualshock 4 daha kolaymış gibi geldi ama pc de xbox daha iyi sizce xbox 9.nesil rahat mı
teşekkür ederim xbox 9.nesil almaya karar verdim fakat bu x / s kumanda serileri vs oluyor ya başka modelleri sizce bu model mi yoksa x / s gibi modeller mi daha iyi olurBen daha önce Dualshock kullandım, şu anda aktif olarak Xbox 9.Nesil kullanıyorum, hocam eğer DualSense almayı düşünmüyorsanız bence Xbox almalısınız, bana kalırsa Dualshock 4 Xbox 9. Neslin rakibi bile değil.
Foto
DS4 için ayrıca Emülatör türevi programlar kullanmak gerekiyor diye biliyorum.
Şu anda 50 liralık Bluetooth adaptörü ile kablosuz şekilde sorunsuz kullanıyorum her oyunda.
Pil konusu ise şöyle, 3 tane AAA oyun bitirdim bilgisayar başında, günde 4-5 saat oynamıştım boşluğum vardı, şarjı %30 civarında.
Ortalama kullanımda şarjı 1.5-2 hafta gider diye düşünüyorum
teşekkür ederim xbox 9.nesil almaya karar verdim fakat bu x / s kumanda serileri vs oluyor ya başka modelleri sizce bu model mi yoksa x / s gibi modeller mi daha iyi olur
tamamdır çok teşekkür ederim o halde 9.nesil alacağım . tekrardan sağ olun iyi günlerOnlar eski nesil oluyor, Xbox one S ve One X serilerinde çıkmış ürünler, Playstation 3 ve Playstation 4 kolları gibi düşün, son çıkan 9. Nesil olan, tavsiyem de o yönde eski serilerde çok fazla çakma ürün dolanıyor internette. Ben Vatan'dan aldım, internetten alacaksan satıcının Microsoft olmasına özen göster.
tamamdır çok teşekkür ederim o halde 9.nesil alacağım . tekrardan sağ olun iyi günler![]()
Orjinal, gayet iyi. Hissiyat hassasiyet kalite titreşim olarak çok iyi.ps 4 dualshock alacağım da orjinal mi . ikincisi önerebileceğiniz başka kollar var mı gta ve nfs gibi yarış oyunları için bütçe 2000