ps4 dualshock alacağım orjinal mi

ps 4 dualshock alacağım da orjinal mi . ikincisi önerebileceğiniz başka kollar var mı gta ve nfs gibi yarış oyunları için bütçe 2000

Ürün orjinal ama 2.365₺ fiyatı var, Türkiye'den PS5 kolu bile alabilirsin o paraya.

[ Ben ağırlıklı olarak PC 'de kullandığım için Xbox 9. Nesil almıştım, 1800₺'ye gayet memnunum ]

ergonomik olarak sanki dualshock 4 daha kolaymış gibi geldi ama pc de xbox daha iyi sizce xbox 9.nesil rahat mı

Ben daha önce Dualshock kullandım, şu anda aktif olarak Xbox 9.Nesil kullanıyorum, hocam eğer DualSense almayı düşünmüyorsanız bence Xbox almalısınız, bana kalırsa Dualshock 4 Xbox 9. Neslin rakibi bile değil.
Post automatically merged:

Foto

DS4 için ayrıca Emülatör türevi programlar kullanmak gerekiyor diye biliyorum.

Şu anda 50 liralık Bluetooth adaptörü ile kablosuz şekilde sorunsuz kullanıyorum her oyunda.

Pil konusu ise şöyle, 3 tane AAA oyun bitirdim bilgisayar başında, günde 4-5 saat oynamıştım boşluğum vardı, şarjı %30 civarında.

Ortalama kullanımda şarjı 1.5-2 hafta gider diye düşünüyorum

Ekler

• IMG_1860.jpeg
    IMG_1860.jpeg
    1.4 MB · Hit: 50
Ben daha önce Dualshock kullandım, şu anda aktif olarak Xbox 9.Nesil kullanıyorum, hocam eğer DualSense almayı düşünmüyorsanız bence Xbox almalısınız, bana kalırsa Dualshock 4 Xbox 9. Neslin rakibi bile değil.

Foto

DS4 için ayrıca Emülatör türevi programlar kullanmak gerekiyor diye biliyorum.

Şu anda 50 liralık Bluetooth adaptörü ile kablosuz şekilde sorunsuz kullanıyorum her oyunda.

Pil konusu ise şöyle, 3 tane AAA oyun bitirdim bilgisayar başında, günde 4-5 saat oynamıştım boşluğum vardı, şarjı %30 civarında.

Ortalama kullanımda şarjı 1.5-2 hafta gider diye düşünüyorum
teşekkür ederim xbox 9.nesil almaya karar verdim fakat bu x / s kumanda serileri vs oluyor ya başka modelleri sizce bu model mi yoksa x / s gibi modeller mi daha iyi olur

teşekkür ederim xbox 9.nesil almaya karar verdim fakat bu x / s kumanda serileri vs oluyor ya başka modelleri sizce bu model mi yoksa x / s gibi modeller mi daha iyi olur

Onlar eski nesil oluyor, Xbox one S ve One X serilerinde çıkmış ürünler, Playstation 3 ve Playstation 4 kolları gibi düşün, son çıkan 9. Nesil olan, tavsiyem de o yönde eski serilerde çok fazla çakma ürün dolanıyor internette. Ben Vatan'dan aldım, internetten alacaksan satıcının Microsoft olmasına özen göster.

Onlar eski nesil oluyor, Xbox one S ve One X serilerinde çıkmış ürünler, Playstation 3 ve Playstation 4 kolları gibi düşün, son çıkan 9. Nesil olan, tavsiyem de o yönde eski serilerde çok fazla çakma ürün dolanıyor internette. Ben Vatan'dan aldım, internetten alacaksan satıcının Microsoft olmasına özen göster.
tamamdır çok teşekkür ederim o halde 9.nesil alacağım . tekrardan sağ olun iyi günler :)

• Beğen
Reaksiyonlar: -pSx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,137
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri