Ps4 Gta online hakkında soru

Uchiha Madara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Aslında apu sistem alacaktım ya 4kya ps4 buldum onu alacağım ileride değistiririm 2-3yıla

Sorum şu gta5 online da ben ps4 iken pcdeki bir arkadasimla playlist oynayabiliyormuyuz?

Aslında apu sistem alacaktım ya 4kya ps4 buldum onu alacağım ileride değistiririm 2-3yıla

Sorum şu gta5 online da ben ps4 iken pcdeki bir arkadasimla playlist oynayabiliyormuyuz?
@PScanavarı34 valla hocam rastgele psci olarak seni buldum bu ps4 parlak kasa ile mat kasa arasinda ne fark var fat model

@PScanavarı34 valla hocam rastgele psci olarak seni buldum bu ps4 parlak kasa ile mat kasa arasinda ne fark var fat model
@Ilar hocam başka bi ps konusunda gördüm seni bilgiliye benziyosun ps konusunda konu hakkında bilgin varmı?
Post automatically merged:

Parlak kasa ilk çıkan versiyon daha sorunlu en eskisi mat alın
Kirdırmak icin versiyon 9.0 ve altı olmalı
Hocam bulduğum model parlak model yani 4.7k mat olanlar 6kdan basliyor ne gibi bi sisikintisi olurki?

@Ilar hocam başka bi ps konusunda gördüm seni bilgiliye benziyosun ps konusunda konu hakkında bilgin varmı?

Hocam bulduğum model parlak model yani 4.7k mat olanlar 6kdan basliyor ne gibi bi sisikintisi olurki?
Yüksek Fan sesi, ısınma, sonrada donma
Bunları temizlik bakım yaptırarak önüne geçersin ama 10yıllık cihaz birden bozulup birdaha açılmama riski var
Slim bulabilirseniz slim alın sonra mat en son parlak

Yüksek Fan sesi, ısınma, sonrada donma
Bunları temizlik bakım yaptırarak önüne geçersin ama 10yıllık cihaz birden bozulup birdaha açılmama riski var
Slim bulabilirseniz slim alın sonra mat en son parlak
Hocam donanım olarak slim ile fat aynı değilmi yani aynı risk ikisindede yokmu benim bildiğim slim daha sessiz donanımsal bir fark yok aralarında

GTA5 konusunda crossplay var oynayabilirsiniz. PS4 satın alma konusunda da özellik olarak mat ile slim aynı özellikte fakat mat kasalarda havalandırma slime göre daha az stabil olduğu için fatler çabuk ısınıyor ve ısındıkça macunlar eriyor . Bunlarda ufak bir kaç fps sorunlarına yol açıyor. Güncel ve uğrşamamak adına slimler daha tercih sebebi olsa iyi olur AMA ben sadece gta online fifa tarzı oynayacağım diyorsanız e bütçeniz kısıtlı ise fat de alabilirsiniz. Bakıma götürmeniz gerek onu da 6 ayda bir bakıma götürseniz temiz olur..

GTA5 konusunda crossplay var oynayabilirsiniz. PS4 satın alma konusunda da özellik olarak mat ile slim aynı özellikte fakat mat kasalarda havalandırma slime göre daha az stabil olduğu için fatler çabuk ısınıyor ve ısındıkça macunlar eriyor . Bunlarda ufak bir kaç fps sorunlarına yol açıyor. Güncel ve uğrşamamak adına slimler daha tercih sebebi olsa iyi olur AMA ben sadece gta online fifa tarzı oynayacağım diyorsanız e bütçeniz kısıtlı ise fat de alabilirsiniz. Bakıma götürmeniz gerek onu da 6 ayda bir bakıma götürseniz temiz olur..
Ps özel oyunları oynayacağım hocam sikinti olurmu 4600tl ye buldum konsolu

Ps özel oyunları oynayacağım hocam sikinti olurmu 4600tl ye buldum konsolu
Ps plus alip

Yilda 1 götürsem bakıma sıkıntı olurmu?
Oynayacağım oyunlar bunlar hocam

Uncharted 4
The last of us 1-2
God of war 2018 ragnarok
Ghost of thusima
Gta online
Fifa 22 falan
Bide bazı hikayeli oyunlar assasins creed gibi rdr2 alirim belki

Ben oynanıyor diye biliyorum ki oynadım da ?
Sen ne diyosun hocam fat kasa olayına bu oyunkarı oynarım genellikle tarz olarak hikayeli oynarım daha çok

Yilda 1 götürsem bakıma sıkıntı olurmu?
Oynayacağım oyunlar bunlar hocam

Uncharted 4
The last of us 1-2
God of war 2018 ragnarok
Ghost of thusima
Gta online
Fifa 22 falan
Bide bazı hikayeli oyunlar assasins creed gibi rdr2 alirim belki

Sen ne diyosun hocam fat kasa olayına bu oyunkarı oynarım genellikle tarz olarak hikayeli oynarım daha çok
Slim kullandım ben. Slim en son çıkan diye biliyorum arkadaşın dediği gibi. Slim iyidir. 1tb versiyonu varsa onu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri