PS4 konsola SSD takmak?

Fark edecektir. Cidden HDD ile SSD arasında ki fark hem konsol üzerin de hem bilgisayar üzerin de gözle görülür.

farkeder de ihtiyaç yok.sata 2 kullanıyor zaten ps4. sata3 hızına erişemeyeceksin.açılış kapanışlar hızlanır.

farkeder de ihtiyaç yok.sata 2 kullanıyor zaten ps4. sata3 hızına erişemeyeceksin.açılış kapanışlar hızlanır.
2016 yılında çıkan bir konsolda SATA 2 mi var cidden 😅

Bir de birkaç kişi konsolda TRİM özelliği yok SSD takarsan ömrü hızlı biter demişler doğru mu?

Gereksiz yatırım olur. Sadece açılış kapanış süresini hızlandırırsın.

Gereksiz yatırım olur. Sadece açılış kapanış süresini hızlandırırsın.
SSD elimde var ama takmaya, işletim sistemi kurmaya, üstüne bir de 300GB oyunları yüklemeye uğraşmaya değer mi bilemedim. Herhalde HDD ile devam edeceğim 😀

SSD elimde var ama takmaya, işletim sistemi kurmaya, üstüne bir de 300GB oyunları yüklemeye uğraşmaya değer mi bilemedim. Herhalde HDD ile devam edeceğim 😀
İhtiyacın yoksa sat. Nakit geçsin eline.

İhtiyacın yoksa sat. Nakit geçsin eline.
Şuan lazım değil ama kenarda dursun ilerde lazım olur. 1-2 seneye PC toplasam onda kullanırım falan. Şimdi satsam ilerde yeniden alsam cebimden daha fazla para çıkar sanırım 😅

Açılış süresi kısalır.

Şuan lazım değil ama kenarda dursun ilerde lazım olur. 1-2 seneye PC toplasam onda kullanırım falan. Şimdi satsam ilerde yeniden alsam cebimden daha fazla para çıkar sanırım 😅
Aynen öyle.

Geri