PS4 mü alınmalı PS5 mi?

Reaksiyon skoru
8
Dostlar selamlar ben konsol almayı düşünüyorum ama PS4 mü PS5 mi alma konusunda çok karasızım.
PS4 alırsam daha çok oyun alma fırsatım olacak fakat yeni oyunlar ve performans olarak PS5 den geri planda olacak, PS5 alırsam da oyun konusunda çok sıkıntı yaşıyacağım çünkü konsol aşırı pahalı birde oyunlara ekstra falza para vermek zorunda kalıcam.
Siz ne önerirsiniz?
Teşekkürler.

ps5 almak mantıklı değil 500 dolarlık şeye o kadar para vermek istemiyorsanız tabi

Bekleme sansin varsa eylul'den sonra ps5 alamanizi oneririm o zaman fiyatlarin dusecegini duydum

Dostlar selamlar ben konsol almayı düşünüyorum ama PS4 mü PS5 mi alma konusunda çok karasızım.
PS4 alırsam daha çok oyun alma fırsatım olacak fakat yeni oyunlar ve performans olarak PS5 den geri planda olacak, PS5 alırsam da oyun konusunda çok sıkıntı yaşıyacağım çünkü konsol aşırı pahalı birde oyunlara ekstra falza para vermek zorunda kalıcam.
Siz ne önerirsiniz?
Teşekkürler.

Eylül ayından önce konsol alınmaz.
PS4 Alırsanız oyunlar yine pahalı.
Ayrıca PSN plus vb. Astarı yüzünü geçiyor.

PS4 alcağına pc al daha iyi ps5e daha bikaç ay vardır

Türkiye insanı için PS5 baya sıkıntılı.PS4 alıp keyfinize bakın bence.Hem oyunlar bazen güzel indirimlere giriyor.2-3 sene sonra PS5'e geçersin, hem piyasa oturmuş olur.

Siz ne önerirsiniz?
Teşekkürler.
PS5 Almamak için nedenler:
Fiyatı 7k olacak o fiyata gündelik işler için 2 k ya laptop 5 k ya da çok güçlü bir masaüstü toplanır
Sony nin yeni çıkan konsolları sorunlu oluyor ps4 de de yaşandı bu ilk modelleri sorunlu oluyor.
Oyun fiyatları epey bir yüksek olacak
Sanırım bunlar yeterli olur ps4 e yönel derim :)

Her halükarda hangi konsolu alırsan çok fazla oyunlar için para ödeyeceksin. Ps4 alsan 2-3 sene boyunca oyunlarda çok yüksek bir fiyatlandırmaya maruz kalacaksın. Ps3 zamanında da olduğu gibi. Ps5'den bahsetmiyorum bile. Konsol almak hiç mantıklı durmuyor şuan. Alacaksan ps3 al. Yoksa pc'ye yönelmeni öneririm.

Eylulden sonra ek gümrük vergisi kalkacak konsoldaki

Sorunuzun cevabını kendiniz de vermişsiniz. “Benim maddi gücüm konsola ve çıkan oyunlara yetişmez” diyorsanız hiç zorlamanın alemi yok. PS4 kütüphanesinde oynanabilir tonla harika oyun var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,482
Üyeler
185,743
Son üye
kabuterimon
Geri