Ps4 mü, Xbox series s mi?

xzhbali

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar merhaba ilk kez oyun konsolu alacağım fakat hangisini almalıyım karar veremedim ps4 mü almalıyım yoksa xbox series s mi ? ikisininde artıları ve eksilerini yazabilirmisiniz?Call of duty serilerini ve hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Dostlar merhaba ilk kez oyun konsolu alacağım fakat hangisini almalıyım karar veremedim ps4 mü almalıyım yoksa xbox series s mi ? ikisininde artıları ve eksilerini yazabilirmisiniz?Call of duty serilerini ve hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.
PS4 de 2010-2022 arası çıkışlı müthiş birsürü oyun var ama yeni oyun gelmiyor PS5 çıktığı için. Series S ise geçmişe yönelik kaliteli oyun bakımından zayıf ama güncel bir konsol yeni oyunlar geliyor ve birkaç sene daha gelir yani.

Hiç konsol kullanmadım Sony klasiklerini oynamadım vs diyorsan bence PS4 al zaten piyasası da iyi oynayacağın kadar oynar sıkıldığında satarsın. Ben oynayacağımı oynadım son 10 yıldaki sağlam oyunları bitirdim bana yeni çıkan oyunlar önemli diyorsan Series S orada mantıklı kalıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri