Ps4 Nba 2k20 Connect etme hatası

ByMhoNN

80+
Reaksiyon skoru
21
Selamlar. Ps4den nba 2k20 oynamaktayım. Normalde hiç bir sorun olmamasına rağmen dün karşılaştığım sorunu bir türlü çözemedim. Mycareer'a girerken online olmam gerektiği hatasını alıyorum. Ana menüden Connect kısmından bağlanmaya çalıştığım zamansa "There is a problem with your connection to our online services" hatası alıyorum ve bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Ps4 internete bağlı.

Aynı sorun bende de var günlerdir uğraştım ama yapamadım oyunu tekrar silip tekrar yükledim fakat aynı hata devam ediyor

Selamlar. Ps4den nba 2k20 oynamaktayım. Normalde hiç bir sorun olmamasına rağmen dün karşılaştığım sorunu bir türlü çözemedim. Mycareer'a girerken online olmam gerektiği hatasını alıyorum. Ana menüden Connect kısmından bağlanmaya çalıştığım zamansa "There is a problem with your connection to our online services" hatası alıyorum ve bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Ps4 internete bağlı.
Merhabalar çözebildiniz mi

Merhaba, aynı sorun bu hafta itibarı ile bende de mevcut. İnternetim bağlı. mesela fifada bağlanıyor ama nba de bağlanmıyor. çok ilginç. sildim tekrar yükledim ama yinede düzelmedi. aynı sorun devam ediyor. valla düzeltebilen varsa bilgi verilirse sevinirim. 2K20 benimkide.

hocam çözebildin mi sorunu?

Sanırım genel bir sorun bu çözebilen var mı acaba varsa bilgilendirebilir mi ?

hocam çözebildin mi sorunu?
Yok hocam çözemedim çok baktım ancak bulamadım maalesef çokda güzel oyundu oysaki..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar çözebildiniz mi
Yok hocam çözemedim çok baktım ancak bulamadım maalesef çokda güzel oyundu oysaki..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz çözebildiyseniz paylaşırsanız sevinirim

Hocam NBA2K20 Online sunucuları yılbaşında maalesef kapatılmış..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,984
Üyeler
188,347
Son üye
berkaykckby
Geri