erginfener
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba arkadaşlar PS4 pro aldım PS Network yeni kayıt oluşturma yaptığım zaman çince yazı kayıt çıkıyor kayıt olamadım nasıl yapabilirim acaba
nerden kayıt olabilirim şuan acaba birde hangi mail daha uygun olurPC, Telefon gibi başka cihazlardan kayıt olmayı deneyin.
PSN Kayıt Ol yazarsanız çıkar zaten. Mail önemli değil. Herhangi bir mail yeterli.nerden kayıt olabilirim şuan acaba birde hangi mail daha uygun olur
PSN Kayıt Ol yazarsanız çıkar zaten. Mail önemli değil. Herhangi bir mail yeterli.hoca
hocam yeni mail ile pc den kayıtlı oldum PS4 deki Play Store da yeni üyelik ile giriş yaptım herşeyi ilerleyince en son ekranda bir hata oluştu diyor sonra devam etmiyor nasıl çözebilirimPSN Kayıt Ol yazarsanız çıkar zaten. Mail önemli değil. Herhangi bir mail yeterli.
Ne yapınca o hata çıkıyor? Bir şey satın almaya çalıştığınızda mı yoksa giriş yaparken mi? Tam anlamadım.hocam yeni mail ile pc den kayıtlı oldum PS4 deki Play Store da yeni üyelik ile giriş yaptım herşeyi ilerleyince en son ekranda bir hata oluştu diyor sonra devam etmiyor nasıl çözebilirim
Yeni aldığım PSN hesap bilgilerini PS4 den network'e hesap bilgisini giriyorum adımları ilerliyorum sonra hata oluştu diyor kayıt esnasında çıkıyor networke kayıt olamıyorumNe yapınca o hata çıkıyor? Bir şey satın almaya çalıştığınızda mı yoksa giriş yaparken mi? Tam anlamadım.
Başıma hiç gelmedi, bilmiyorum fakat internette bunu buldum. Yardımcı olabilir.Yeni aldığım PSN hesap bilgilerini PS4 den network'e hesap bilgisini giriyorum adımları ilerliyorum sonra hata oluştu diyor kayıt esnasında çıkıyor networke kayıt olamıyorum
www.a7la-home.com
PS4 cihazın serisi CUH-7209B yeni seri kasamı birde sistemi sıfırladım tekrar ps4 network kullanıcı bilgilerini girdiğimde bu hesap bu PS4 sistemiyle kullanılamıyor çıkıyor ( NP-38496-0 ) çıkıyorBaşıma hiç gelmedi, bilmiyorum fakat internette bunu buldum. Yardımcı olabilir.
PlayStation'da oturum açarken "bir hata oluştu" u düzeltin
Hata kodlarının can sıkıcı olduğu bilinmektedir, ancak hiçbir hata kodu daha heyecan verici olamazwww.a7la-home.com
Bilemiyorum, internette araştırın biraz. Olmazsa destek ile iletişime geçin.PS4 cihazın serisi CUH-7209B yeni seri kasamı birde sistemi sıfırladım tekrar ps4 network kullanıcı bilgilerini girdiğimde bu hesap bu PS4 sistemiyle kullanılamıyor çıkıyor ( NP-38496-0 ) çıkıyor
hocam 2 gün önce 2.el ps4 pro aldm cihazın serisi CUH-7209B fakat ben google dan seri yi araştırınca çin siteleri çıkıyor cihazın çalışmasında sıkıntı yok cihazda menüler türkçe fakat ps4 de PSN Network'e kayıt ol derken çin yazılar çıkıyor nasıl işlem yapsam bunla ilgiliBilemiyorum, internette araştırın biraz. Olmazsa destek ile iletişime geçin.
İnternete cihazın modelini yazmanıza gerek yok. Direkt sorunu ve nasıl çözüleceğini araştırın. Çözümler her PS4 için aynıdır.hocam 2 gün önce 2.el ps4 pro aldm cihazın serisi CUH-7209B fakat ben google dan seri yi araştırınca çin siteleri çıkıyor cihazın çalışmasında sıkıntı yok cihazda menüler türkçe fakat ps4 de PSN Network'e kayıt ol derken çin yazılar çıkıyor nasıl işlem yapsam bunla ilgili