Öneri PS4 Oyun Önerisi

kandes22

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Reaksiyon skoru
40,494
Bu konuyu sabahta açtım. Sabah açtığımda Death Strading'e karar verdim. Fakat biraz araştırınca gördüm ki oyun bir kargo taşıma oyunu. Böyle oyunlar beni sarmıyor. Bana RDR2, Uncharted 4 tarzı oyunlar önerirseniz sevinirim. 200 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu konuyu sabahta açtım. Sabah açtığımda Death Strading'e karar verdim. Fakat biraz araştırınca gördüm ki oyun bir kargo taşıma oyunu. Böyle oyunlar beni sarmıyor. Bana RDR2, Uncharted 4 tarzı oyunlar önerirseniz sevinirim. 200 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
Devil May Cry 5 öneririm.

god of war oynamadıysanız kesinlikle oynayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir oyun?

God Of War oynadım.
japon rpg si

uncharted 4

Nasıl bir oyun?

God Of War oynadım.
Final fantasy oneririm bende çok sarar seni

Uncharted 4 oneririm

Final fantasy oneririm bende çok sarar seni

Uncharted 4 oneririm

Uncharted 4 oynadım. RPG türünü sevmiyorum Witcher 3 oynadım 5 saat oynadım kenara koydum o tür oyunlar beni sarmıyor pek. Daha çok RDR2 gibi oyunlar sarıyor. AC sarar mı beni bilmiyorum. Yok mu bunların bi deneme sürümü falan?

Uncharted 4 oynadım. RPG türünü sevmiyorum Witcher 3 oynadım 5 saat oynadım kenara koydum o tür oyunlar beni sarmıyor pek. Daha çok RDR2 gibi oyunlar sarıyor. AC sarar mı beni bilmiyorum. Yok mu bunların bi deneme sürümü falan?
Doom eternal ?

Öyle aksiyondan çıkmadığın rastgele ateş ettiğin yani Doom tarzı oyunlar da sevmiyorum. Far Cry 5 gördüm indirime girmiş. Nasıl bir oyun? Yani Far Cry'o biliyorum fakat içeriği nasıl pek bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,123
Üyeler
183,952
Son üye
Sukusu
Geri