benim pc yoktu ve içimde hep gow tlou fln oynama isteği vardı. tek içimde ukte kalan ghost of thusima. oyunları için KESİNLİKLE ALINIR.ama uzun vadede çok kötü seçim. cd al takas et efendime söyliyim pahalıdır oyunlar. ama gerçekten sırf gow'da balta fırlatıp üçgene basıp baltanın geri gelmesi için bile verilir o para.Alınır mı?
İyi bir bilgisayarım var her oyunu oynuyorum sorun yok. Ama ayriyeten alınır mı ?benim pc yoktu ve içimde hep gow tlou fln oynama isteği vardı. tek içimde ukte kalan ghost of thusima. oyunları için KESİNLİKLE ALINIR.ama uzun vadede çok kötü seçim. cd al takas et efendime söyliyim pahalıdır oyunlar. ama gerçekten sırf gow'da balta fırlatıp üçgene basıp baltanın geri gelmesi için bile verilir o para.
no.İyi bir bilgisayarım var her oyunu oynuyorum sorun yok. Ama ayriyeten alınır mı ?
Paran varsa evet.İyi bir bilgisayarım var her oyunu oynuyorum sorun yok. Ama ayriyeten alınır mı ?
Takas etme aldığın gibi 2.elden satcd al takas et
bide pc varsa xboxun yüzüne bile bakma. kesinlikle alınır knk. dediğim gibi maddi bir problemin yoksa oyunlar parasının sonuna kadar hakkını veriyorİyi bir bilgisayarım var her oyunu oynuyorum sorun yok. Ama ayriyeten alınır mı ?
knk ölmeden önce o özel oyunlaro kesinlikle oyna. en kötü ucuz bir ps4 al oyunları oyna sonra sat. ps4 çok kolay satılan bir cihazdırXbox Series s kullanıcıyım. Bende ki yeni nesil bir konsol. Yani yeni çıkacak oyunlar gelecek ama hikayeli oyun sayısı çok az. Ps4 Pro’ya da o fiyatları vermek istemiyorum. Oyunlarıda pahalı.
Ben Xbox’da game pass alıp
Rainbow, Mfs, Forza, Gta 5, Yakuza serisi, Bethesda oyunları var ama tlou2 gibi bir başyapıt yok. Sizce geçilir mi?
Pc deki HDD lerle asla karşılaştırma. God Of Warda ana menüye 20 saniyede fln giriyorBekleme süreleri nasıl?
bütçen var ve 60 fps istiyorsan pro. ama sakın Parlak kasa alma slim kasa al normal ps4 alacaksan. kesinlikle diyorum slim al pro almayacaksan. benim param olduğu için pro aldım pişmanda değilim. bütçen elveriyosa ama pro al ama pişmanda olmazsınHangi sürümünü almalıyım?