onuda bitir en iyilerinden onu bitir öyle değişÖzel oyunların çoğunu bitirdim god of war dışında.
Bunu da düşündüm fakat bir konsola o kadar para verecek durumum yok eğer ek vergiler iyi düşerse belki olabilir.Oyun fiyatları önemli değilse, fiyatı düşerse Ps5 alabilirsin. İstemezsen Xbox Series X almaya değer. Bir de gamepass alırsın. Miss!
Aynen.Exclusiveleri bitir öyle sat
god of war u oyna sat sonra en iyi exclusive o bana göre (son god of war)Özel oyunların çoğunu bitirdim god of war dışında.
game pass olayı gayet iyi oluyor bedavadan oyunlar aylık 30 tl gibi bir fiyattı galiba gayet iyiPS4 PRO'yu satıp xbox series s almaya değer mi? 4K takıntım yok 2k bana yeter.Birde ssd olayı var yükleme süreleri bayağı kısalıyor ve game pass olayı var.Tek endişem güncellik 2 yıl sonra güncelliği kesmesinler?
Yanında oyun var mı? Varsa kutulu mu dijital mi? Kaç kol var? Garantisi var mı?ps 4 pro elımde var satabılır mıyım acaba kaç TL den satılır hiç bir sıkıntısı yok garaj urunu gıbı kullanmıyorum köşede duruyor
hocam kutulu olarak fıfa 18 var dijital olarak gta 5 içi full dolu pes 2018 fıfa 19 fıfa 20 tom raider mafıa 3 2k19 pubgYanında oyun var mı? Varsa kutulu mu dijital mi? Kaç kol var? Garantisi var mı?