silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Tercihiniz ne olurdu? Sizce PS+Xbox mu yoksa el konsolu mu?
PS+Xbox olurdu da niye xbox+ps onu anlamadimTercihiniz ne olurdu? Sizce PS+Xbox mu yoksa el konsolu mu?
PS5, PS4 Pro varken boş konsol gibi geliyor ya gerek yok ona.direkt ps5 al ben olsam öyle yapardım
PS4 pro varken ps5 boş muPS5, PS4 Pro varken boş konsol gibi geliyor ya gerek yok ona.
Kanka şu sıralar bir garip gibisin. Canın falan mı sıkılıyor? Bir dediğin iki dediğini tutmuyor falanPS5, PS4 Pro varken boş konsol gibi geliyor ya gerek yok ona.
Aynı grafik sayılır performans yakın oyunlar aynı depolama da PS4 Proda daha yüksek. PS5 daha sessiz diyorlar ama ona da katlanırım artık sorun yok.PS4 pro varken ps5 boş mu
Tüm olay fps ve hız zatenAynı grafik sayılır performans yakın oyunlar aynı depolama da PS4 Proda daha yüksek. PS5 daha sessiz diyorlar ama ona da katlanırım artık sorun yok.
Not: FPS farkı baya var ama onu ben hallediyorum.
Televizyon 60FPS ye çıkarıyor tüm oyunları. PS5 de çoğu oyun 60FPS 4 Proda 30FPS ama ben ikisini de 60FPS olarak görüyorum ekranda.Tüm olay fps ve hız zatenNasıl halledicen elle fps mi ekliyon?
TV 4k mıTelevizyon 60FPS ye çıkarıyor tüm oyunları. PS5 de çoğu oyun 60FPS 4 Proda 30FPS ama ben ikisini de 60FPS olarak görüyorum ekranda.
PlayStation+ xbox niye? Neden iki konsol birden? Bildiğim kadarıyla senin pc var.Tercihiniz ne olurdu? Sizce PS+Xbox mu yoksa el konsolu mu?
ps4 pro varken miPS5, PS4 Pro varken boş konsol gibi geliyor ya gerek yok ona.