Neler Yeni

PS4 pro vs series s hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Bozok
Sizce hangisi hiç bir konsolum olmadı PS teki oyunları mrk ediyorum fakat series s ile ne kdr farkı var siz olsanız hangisini alırdınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Sizce hangisi hiç bir konsolum olmadı PS teki oyunları mrk ediyorum fakat series s ile ne kdr farkı var siz olsanız hangisini alırdınız
sesli harf alırdım (ironi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçek konuya gelirsek series s

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
series s derdim

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
bu konu milyarlarca kez açıldı artık açmayın tüm konulara kopyala yapıştır yapıyorum.
performans olarak göze çarpan tek fark XBOX'ta SSD olması. eğer exclusive oynarım diyosanız PS4 PRO alın ama alır fifa atarım diyosanız XBOX alın.

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
Oyun zevkine bağlı series s yai ps5 gibi çıkalı az oldu diğer konsollar 10 yıl falan güncel kalıyor ama ps4 te özel oyunlar için mi alcan çünkü belli bir süre sonra sony ps4 e geliştirme yapmıycak oyun çıkartmıyak series çıkalı çok olmadı ama o kadar özel oyunu yok mesela forza var xbox ps4 uncharted var başka god of war var yani senin oyun zevkine bağlı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
forumun milli konusuna hoş geldiniz. üşenmeyip sizin için bir gönderi hazırladım. bütün konularda insanların verdiği bütün cevaplar hemen hemen aynı olduğu için hepsine bakıp bir karara varılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
forumun milli konusuna hoş geldiniz. üşenmeyip sizin için bir gönderi hazırladım. bütün konularda insanların verdiği bütün cevaplar hemen hemen aynı olduğu için hepsine bakıp bir karara varılabilir.

ben de konu açmıştım zamanında benimki yok :D

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,067
Üyeler
164,609