- Reaksiyon skoru
- 0
Sizce hangisi hiç bir konsolum olmadı PS teki oyunları mrk ediyorum fakat series s ile ne kdr farkı var siz olsanız hangisini alırdınız
sesli harf alırdım (ironi)Sizce hangisi hiç bir konsolum olmadı PS teki oyunları mrk ediyorum fakat series s ile ne kdr farkı var siz olsanız hangisini alırdınız
gerçek konuya gelirsek series sSizce hangisi hiç bir konsolum olmadı PS teki oyunları mrk ediyorum fakat series s ile ne kdr farkı var siz olsanız hangisini alırdınız
Oyun zevkine bağlı series s yai ps5 gibi çıkalı az oldu diğer konsollar 10 yıl falan güncel kalıyor ama ps4 te özel oyunlar için mi alcan çünkü belli bir süre sonra sony ps4 e geliştirme yapmıycak oyun çıkartmıyak series çıkalı çok olmadı ama o kadar özel oyunu yok mesela forza var xbox ps4 uncharted var başka god of war var yani senin oyun zevkine bağlıSizce hangisi hiç bir konsolum olmadı PS teki oyunları mrk ediyorum fakat series s ile ne kdr farkı var siz olsanız hangisini alırdınız
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
ben de konu açmıştım zamanında benimki yokforumun milli konusuna hoş geldiniz. üşenmeyip sizin için bir gönderi hazırladım. bütün konularda insanların verdiği bütün cevaplar hemen hemen aynı olduğu için hepsine bakıp bir karara varılabilir.
Xbox series S vs PS4 Pro
Arkadaşıma Xbox satacağım bir sorusu var. Xbox series s vs PS4 pro arasından hangisi iyidir?forum.donanimarsivi.com
PS4 pro vs Xbox series s
Az önce başka konu açtım PS4 pro ya karar kıldım fakat bir kaç kişi Xbox series s dedi Benim için çok özel oyunların hepsi PlayStation da (İnfamous serisi last of us vb.) Sormak istediğim şu Xbox series ile PS4 pro arasında çok fazla fark var mıforum.donanimarsivi.com
PS4 pro vs series s hangisi
Sizce hangisi hiç bir konsolum olmadı PS teki oyunları mrk ediyorum fakat series s ile ne kdr farkı var siz olsanız hangisini alırdınızforum.donanimarsivi.com
Ps4 pro,slim vs X box series s
Oyunları alıcak param var ps4mü yoksa x box series s mi?forum.donanimarsivi.com
PS4 Pro VS XBOX Series S
Elimde Playstation 4 Pro var. Bunu satıp 4500'e XBOX Series S almaya değer mi, yoksa mantıksız mı olur?forum.donanimarsivi.com
Microsoft Xbox Series S - Sony Playstation 4 Pro hangisi alınır ?
merhabalar PS4 PRO ve XBOX SERİES S ürünlerinde kararsız kaldım marka ve performans anlamında hangi cihaz alınır. https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-pro-1-tb-oyun-konsol-turkce-menu-p-HBV00000HZMCO...forum.donanimarsivi.com
Playstation 4 vs Xbox Series S
Sizce Playstation 4 mü yoksa Xbox Series S mi ?forum.donanimarsivi.com
Xbox Series S mi Xbox One X mi Ps4 pro mu almalıyım?
Hangisi alsam arkadaşlar xbox series s yeni cikti ama digerlerininde 3 sene destegi varmis galibaforum.donanimarsivi.com
Xbox series S vs PS4 Pro
Arkadaşıma Xbox satacağım bir sorusu var. Xbox series s vs PS4 pro arasından hangisi iyidir?forum.donanimarsivi.com
Xbox Series S mi Xbox One X mi Ps4 pro mu almalıyım?
Hangisi alsam arkadaşlar xbox series s yeni cikti ama digerlerininde 3 sene destegi varmis galibaforum.donanimarsivi.com
Series S mi Series X mi PS4 mü?
Sizce özel oyunları için idarelik 2. el PS4 mü alayım yoksa yıllarca satmadan kullanacağım bir Xbox mu alayım? Bir de Series S ile Series X arasında FPS farkı yok değil mi fark yoksa Series S almayı düşünüyorum çünkü.forum.donanimarsivi.com
xbox series s ve ps4 pro arasında ne kdr performans farkı var
bunlar arasında ne kdr performans farkı var hangisi alınmalı ve tam nedenleri benim şahsi görüşüm ps4 pro oyunlarından dolayı fakat sizin görüşleriniz nedirforum.donanimarsivi.com
PS4 pro vs Xbox series s
Az önce başka konu açtım PS4 pro ya karar kıldım fakat bir kaç kişi Xbox series s dedi Benim için çok özel oyunların hepsi PlayStation da (İnfamous serisi last of us vb.) Sormak istediğim şu Xbox series ile PS4 pro arasında çok fazla fark var mıforum.donanimarsivi.com
Xbox series S vs PS4 Pro
PS4 vs PS4 pro vs Xbox one vs Xbox one S vs Xbox one X
Aralarında en F/P olanı hangisi? Aralarında performans olarak ne kadar fark var? 2. El series S almak mı yoksa 2. El bunlardan mı almak mantıklı?forum.donanimarsivi.com
PS4 pro vs Xbox series s
o kadarına da üşendim yaben de konu açmıştım zamanında benimki yok![]()
benim valla 3-4 tane konu var series s le ilgili o zaman almayı düşünüyordum sonra döviz uçtuo kadarına da üşendim yaaramaya ps4 series s yazınca sayfalarca çıkıyor. ben sadece ilk 2 sayfandan bunları çıkardım
![]()
series s fiyatları hiç değişmedi ki. hala 4000 civarı. o zaman da bu civardaydı. indirimlerde falan 3800 bile oluyor ara ara.benim valla 3-4 tane konu var series s le ilgili o zaman almayı düşünüyordum sonra döviz uçtu
iyi pc varsa ps4 pro alSizce hangisi hiç bir konsolum olmadı PS teki oyunları mrk ediyorum fakat series s ile ne kdr farkı var siz olsanız hangisini alırdınız
3800 tl den 4700'e çıktıseries s fiyatları hiç değişmedi ki. hala 4000 civarı. o zaman da bu civardaydı. indirimlerde falan 3800 bile oluyor ara ara.