Değmez tabikide, PS4 + PS Plus + Note 8 diyorsun, sadece telefon ile ya da sadece konsol ile takas belki olabilir ama bence yine de değmez. Alıcan 6 ay - 1 sene kullanıcan sorun çıkartıcak sonra başına kalıcak. Ben bile şu an imzamdaki sistemi Xbox One S 1TB çift kol konsolum ile takaslayarak aldım sen düşün.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
PS4 slim 500gb tek kol 3 yıl PS plus ve 100 oyun + Xiaomi redmi note 8 takas sizce iyi mi? araştırıyorum ama sürekli takas yapmalimiyim sizce
Satsam ne kadar para edicekki laptop fiyatları uçtu 2 gündür bakıyorum 200 tane ilana yazmisimdir bagzilari geri dönmedi dönenler kabul etmiyo kabul edenler foruma atıyorum nasıl PC diyorum kötü diyorlar ne alayım karar veremedimRamler uçak gibiyse alınır
Eski laptoplar dostum , ileride sıkıntı yaşarsın bence.
2.el den satıp yine 2.el bir laptop bakman daha faydalı olur diye düşünüyorum
Kanka okul bitti sayılır zaten. Yazın eğitimin devam edecekse bir şey diyememSatsam ne kadar para edicekki laptop fiyatları uçtu 2 gündür bakıyorum 200 tane ilana yazmisimdir bagzilari geri dönmedi dönenler kabul etmiyo kabul edenler foruma atıyorum nasıl PC diyorum kötü diyorlar ne alayım karar veremedim
Telefonun 2. Eli 1500 TL 1800 TL civarı PS4 u bilmiyorum bulamıyorum ki takas yapicak bırini satsam ne kadar eder bilmiyorum da PS4 uDeğmez tabikide, PS4 + PS Plus + Note 8 diyorsun, sadece telefon ile ya da sadece konsol ile takas belki olabilir ama bence yine de değmez. Alıcan 6 ay - 1 sene kullanıcan sorun çıkartıcak sonra başına kalıcak. Ben bile şu an imzamdaki sistemi Xbox One S 1TB çift kol konsolum ile takaslayarak aldım sen düşün.
Bilişim okuyorum çok geri kaldım yetişmek için konulara PC lazım bayadir PC yok bendeKanka okul bitti sayılır zaten. Yazın eğitimin devam edecekse bir şey diyemem
Bence biraz daha bekle bakalım , bir yerden para falan gelir iyi bir şey bulabilirsin