Neler Yeni

PS4 slim 500GB'a ne kadar öderdiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doruk
Öncelikle merhabalar.Elimde ps4 slim 500 gb ve tek kontrolcü bulunmakta ayrıca elimde 7 tane oyun var,oyunlar şunlardır,FİFA 15,Hitman 2,Gran Turismo Sports edition,Bloodborne game of the year edition,Soutpark Fractured but Whole,Metal gear solid 5 phantom pain Day One Edition,God Of War 2018

Ben 10 bin lira gibi düşünüyordum kasada çok fazla çizik yok ancak oyunların kutuları kırık ama oyunlar sorunsuz çalışıyor

Shourd

80+ Gold
Öncelikle merhabalar.Elimde ps4 slim 500 gb ve tek kontrolcü bulunmakta ayrıca elimde 7 tane oyun var,oyunlar şunlardır,FİFA 15,Hitman 2,Gran Turismo Sports edition,Bloodborne game of the year edition,Soutpark Fractured but Whole,Metal gear solid 5 phantom pain Day One Edition,God Of War 2018

Ben 10 bin lira gibi düşünüyordum kasada çok fazla çizik yok ancak oyunların kutuları kırık ama oyunlar sorunsuz çalışıyor
temizliğine bağlı hem oyunların hemde ps 4 ün şahsen ben 8-8.5 a anca alırım temizliklerine bağlı

Shourd

80+ Gold
yeni temizledim ps4 pro almayı düşünüyorum
temizlik derken öyle bi temizlik değil yanlış anladınız mesela daha önce tamir gördü mü içi açıldı mı açıldıysa niye tamir gördüyse niye gördü kırığı çıkığı varmı çiziği varmı kablolarında girişlerinde bi sorun varmı bakımları yapıldı mı gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır hiç görmedi
temizlik derken öyle bi temizlik değil yanlış anladınız mesela daha önce tamir gördü mü içi açıldı mı açıldıysa niye tamir gördüyse niye gördü kırığı çıkığı varmı çiziği varmı kablolarında girişlerinde bi sorun varmı bakımları yapıldı mıhayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

temizlik derken öyle bi temizlik değil yanlış anladınız mesela daha önce tamir gördü mü içi açıldı mı açıldıysa niye tamir gördüyse niye gördü kırığı çıkığı varmı çiziği varmı kablolarında girişlerinde bi sorun varmı bakımları yapıldı mı gibi
ancak performansı etkilemeyen çizikler var

Top Bottom