PS4 temizlersem sıkıntı olur mu?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Elimde PS4 var şuana kadar hiç içi açılmamış. Sizce konsolu temizlemeli miyim ve bu işlem konsolumun değerini düşürür mü çünkü 6-7 ay sonra satmayı düşünüyorum.

Valla bende de PS4 var. Yan kapağını elinle acabiliyorsun. Orayı açıp tüm tozları aldım. Ortada 2 tane vida vardı eğer orayı açarsan yanda ki kapakta açılıyor
Ve asıl önemli yere gelmiş oluyorsun (Fan'ın olduğu kısım) Ben o vidaları sökmeyi başaramadım.
Değerini düşüreceğini düşünmüyorum adam alırken sana "içini açıp temizledin mi?"diye sormaz

Elimde PS4 var şuana kadar hiç içi açılmamış. Sizce konsolu temizlemeli miyim ve bu işlem konsolumun değerini düşürür mü çünkü 6-7 ay sonra satmayı düşünüyorum.
değeri düşmez max adam vidalara bakar işlem görmüşmü diye sen açıklamasını yaparsın

Vidalara zarar vermeden içini açıp temizlediğin sürece kimsenin ruhu duymaz, değer de kaybettirmez

elin yatkın değilse açtıktan sonra toplayamayabilirsin.disk mekanizmasını da bozarsın.satacaksan dokunma hiç.

çok sesli çalıştığı için mi temizlemek istiyorsun

çok sesli çalıştığı için mi temizlemek istiyorsun
Evet, Spiderman oynarken elektrikli süpürge gibi çalışıyor konsol. Ama çok eski bir konsol da değil içini açmaya değer mi bilemedim 😅

Bir de termal macun değişimi yapayım mı açmışken yoksa temizlik yeter mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
Evet, Spiderman oynarken elektrikli süpürge gibi çalışıyor konsol. Ama çok eski bir konsol da değil içini açmaya değer mi bilemedim 😅

Bir de termal macun değişimi yapayım mı açmışken yoksa temizlik yeter mi?
Hocam satıcaksanız ellemeyin ama kullanıcaksanız bilen biri temizlese daha iyi olur dükkanda vs
Yt videolara bakıp da yapabilirsiniz artık orası size kalmış

Bir değer düşürmez eğer garantisi yok ise, temizliği düzgünce yaparak tozlarını almanız iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,864
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri