PS4'e M2 takmak mümkün mü?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,276
Merhaba elimde M2 ssd ve PS4 var. Ps'nin içerisindeki harddisk gerek depolama gerekte hız açısından yeterli gelmiyor. Bir dönüştürücü vasıtasıyla¿ PS'ye M2 takmam mümkün mü?
Pc'de böyle bir şey vardı diye hatırlıyorum.

Merhaba elimde M2 ssd ve PS4 var. Ps'nin içerisindeki harddisk gerek depolama gerekte hız açısından yeterli gelmiyor. Bir dönüştürücü vasıtasıyla¿ PS'ye M2 takmam mümkün mü?

Şu şekilde bir aparat bulunuyor. Araştırmanızı tavsiye ederim.
Bayağı araştırdığım için o konuyu görmüştüm.

M2'yi takmak için mantıken ps'nin içini açıp bir şeyleri sökmem lazım. Bu konuda bir bilginiz var mı?

M2'yi takmak için mantıken ps'nin içini açıp bir şeyleri sökmem lazım. Bu konuda bir bilginiz var mı?
Standart PS4 mü ?
PS4 PRO mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SATA SSD bile önerilmiyor PS4 için. Dosya sistemi SSD lere uygun olmadığı için orta vadede SSD nin ömrünü hızlıca bitiriyormuş. Bence hiç uğraşmayın.

Bende SATA SSD var aparat falan olmadan takılır ama şahsen onu bile takamıyorum ömrü biter diye 😅

Nvme hızı alamayacaksın haberin olsun aparat ile taksan dahi. Çünkü bağlantı noktası sata ile bağlanıyor. Normal ssd alabilirsin aparatsız takarsın.

Geri