PS4'ü Windows'a Çevirme İmkanı Var mı?

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
selam arkadaslar elimde ps4 var ama oyunlar vs 45 30 fps oynatıyor bende aldıktan sonra 1 hafta kullanmıışımdır belki ondan sonra tv akıllı olmadığı için full spotify youtube vs'sini kullandım ama yere düştü kapak kırıldı vs kozmetiği kötü satamam yani 2-3k max verirler o fiyata da satmak istemiyorum ne gerek var buna windows vs kuramaz mıyım bilgisi olan arkadaşlar bakabılır mı lutfen birde hdd'si bozulmuş

bundan takıcam bi tanede sonra ne yapabilirim bu ps4 ile

kuramazsın kardom ps4 donanımı sadece ona göre entegre edilen bir şey. Linux kuruluyor fakat o da sağlıklı olmuyor aşırı kırık falan değilse 1 telefon 1 tablet verebilirim takaslarsan?

kuramazsın kardom ps4 donanımı sadece ona göre entegre edilen bir şey. Linux kuruluyor fakat o da sağlıklı olmuyor aşırı kırık falan değilse 1 telefon 1 tablet verebilirim takaslarsan?

hiç takas vs uğraşılmaz ki hocam ya linux nasıl kuruluyor sunucu olarak kullanırım olmadı ps4'ü oyle uzaktan foto atma vs birde rdp kurarım dışarıdan bağlanırım oyun oynamcam zaten ps4 de oynanmazda sadece öyle ek bi pc gibimsi nebileyim ugrasmak istiyorum

hiç takas vs uğraşılmaz ki hocam ya linux nasıl kuruluyor sunucu olarak kullanırım olmadı ps4'ü oyle uzaktan foto atma vs birde rdp kurarım dışarıdan bağlanırım oyun oynamcam zaten ps4 de oynanmazda sadece öyle ek bi pc gibimsi nebileyim ugrasmak istiyorum
internete ingilizce olarak yazınca çıkıyor kardom. ek pc istiyorsan laptop var elimde onunla da takaslayabiliriz makine ölü değilse.

Kursan bile rezil çalışır. PS4'ün kendi işletim sistemi manyak ötesi optimize. (Linux kurabilirsin ama önermiyorum.)

Kendi yazilimi haricinde stabil çalışmıyor hiç bulasma derim.

internete ingilizce olarak yazınca çıkıyor kardom. ek pc istiyorsan laptop var elimde onunla da takaslayabiliriz makine ölü değilse.

makinenin yüzüne bakasın gelmez sallayınca ses çıkıyor içinden ya kozmetikte berbat linux kurup server olarak kullanıcam mecbur ps4'ü

makinenin yüzüne bakasın gelmez sallayınca ses çıkıyor içinden ya kozmetikte berbat linux kurup server olarak kullanıcam mecbur ps4'ü
hee tamamdır kardom öyleyse dediğin gibiyse yapmak istediğin mantıklı

Geri