Sony Ps5 Slim 1TB Digital Oyun Konsolu - Cepte Şok
Sony Ps5 Slim 1TB Digital Oyun Konsolu avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.
www.sokmarket.com.tr
Ucuz mu?resmi türkiye garantimi acabaSony Ps5 Slim 1TB Digital Oyun Konsolu - Cepte Şok
Sony Ps5 Slim 1TB Digital Oyun Konsolu avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.www.sokmarket.com.tr
vatan gibi yerlerde 28000 gibi fiyatlar burda 20000 arada 8000 fark var onu diyorumUcuz mu?
Tamam da normal piyasası TR de pahalı. TR den alınacak cihaz değil. 28K ya 2 tane alırsınvatan gibi yerlerde 28000 gibi fiyatlar burda 20000 arada 8000 fark var onu diyorum
reis ama tr garantili alamazsınGarantiyi bu kadar takmayın tanıdık varsa yurtdışından gelen 12K filan yurtdışından aldırın. Bozulursa yine alsan bile daha karlısın ve PS kolay bozulan cihaz değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam da normal piyasası TR de pahalı. TR den alınacak cihaz değil. 28K ya 2 tane alırsın
Yurt dışında bile vergi iadeli 15000 oldu o konsollar daha yeni Xbox x getirttimGarantiyi bu kadar takmayın tanıdık varsa yurtdışından gelen 12K filan yurtdışından aldırın. Bozulursa yine alsan bile daha karlısın ve PS kolay bozulan cihaz değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam da normal piyasası TR de pahalı. TR den alınacak cihaz değil. 28K ya 2 tane alırsın
Garantili alsam kaç yazar bozulmadıktan sonra. 2 tane alırım bozulunca diğerini açar kullanırım yine karlı oluyorum.reis ama tr garantili alamazsın
Tr garantili ise çok güzel fiyat yok ithalatçı garantiliyse bir indirim söz konusu değil.resmi türkiye garantimi acabaSony Ps5 Slim 1TB Digital Oyun Konsolu - Cepte Şok
Sony Ps5 Slim 1TB Digital Oyun Konsolu avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.www.sokmarket.com.tr
Abow bu ne. Ben 2 ay önce filan Dubaiden gelirken kardeşime getirmiştim. 12.5K ya gelmişti. 14.5K filan olmuş fiyatı. Pardon doların artışını unutmuşumYurt dışında bile vergi iadeli 15000 oldu o konsollar daha yeni Xbox x getirttim