Carlo 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 3,846 En İyi Cevap 1 27 Haziran 2024 #14 Berkyozclk yazmış: agalar tamamda bi sorun cıktıgında falan adamların destek ekibi iyi mi napcam öyle durumda Devamı için tıklayın... Burada bir arkadaş PS5 aldıktan dört beş gün sonra bozuldu. Yenisini verdiler.
Berkyozclk yazmış: agalar tamamda bi sorun cıktıgında falan adamların destek ekibi iyi mi napcam öyle durumda Devamı için tıklayın... Burada bir arkadaş PS5 aldıktan dört beş gün sonra bozuldu. Yenisini verdiler.
Berkyozclk 80+ Bronze Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 1,157 27 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Judgment Cut yazmış: Burada bir arkadaş PS5 aldıktan dört beş gün sonra bozuldu. Yenisini verdiler. Devamı için tıklayın... haydaa iyiymiş o zaman
Judgment Cut yazmış: Burada bir arkadaş PS5 aldıktan dört beş gün sonra bozuldu. Yenisini verdiler. Devamı için tıklayın... haydaa iyiymiş o zaman
plastokco 80+ Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 162 27 Haziran 2024 #16 Berkyozclk yazmış: agalar tamamda bi sorun cıktıgında falan adamların destek ekibi iyi mi napcam öyle durumda Devamı için tıklayın... Adam 2 yıl garantili diyor ancak adam garanti veriyor bi sorun olursa değiştirir muhtemelen kahraman konsol genelde forumda ps5 dedinmi çoğu kişi burdan alıyor ben bi sorun yaşayacağını sanmıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Haziran 2024 Judgment Cut yazmış: Burada bir arkadaş PS5 aldıktan dört beş gün sonra bozuldu. Yenisini verdiler. Devamı için tıklayın... Aynen bende onu diyecektim hafızam kötü pek hatirlamiyorum yanlış bilgi vermiyim dedim
Berkyozclk yazmış: agalar tamamda bi sorun cıktıgında falan adamların destek ekibi iyi mi napcam öyle durumda Devamı için tıklayın... Adam 2 yıl garantili diyor ancak adam garanti veriyor bi sorun olursa değiştirir muhtemelen kahraman konsol genelde forumda ps5 dedinmi çoğu kişi burdan alıyor ben bi sorun yaşayacağını sanmıyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Haziran 2024 Judgment Cut yazmış: Burada bir arkadaş PS5 aldıktan dört beş gün sonra bozuldu. Yenisini verdiler. Devamı için tıklayın... Aynen bende onu diyecektim hafızam kötü pek hatirlamiyorum yanlış bilgi vermiyim dedim