Sony PlayStation 5 Slim Digital 23000 itopya

hergün 16:00 da açıl susam açıl indirimi oluyor 16:00 da bu fiyat gösterdede 29999 dan açıktı 1 saat önce açtılar ve stok bitti eski fiyat olan 29999 a çıktı. 2 tane aldm güzel rakamdı

hergün 16:00 da açıl susam açıl indirimi oluyor 16:00 da bu fiyat gösterdede 29999 dan açıktı 1 saat önce açtılar ve stok bitti eski fiyat olan 29999 a çıktı. 2 tane aldm güzel rakamdı
Hayırlı olsun

Bu Amazon’da ne zamandır 18.5 değil miydi resmi garanti olunca ne farkı var

Şimdi istersen bu fiyata alabilirsin 30.000
Olayı ne anlamında sormuştum hocam. Garantisinden dolayı mı fark ediyor? Bir kaç gündür 18500'e görüyorum çünkü Amazon'da

Ps5 pro gelıcek diye stok yenileme sanırım.Ps5 pro cıkınca ps5 fiyatları düşer mi bilemiyorum.İlave olarak 40-50k bandında ps5 pro cıkarsa pc mi ps5 pro mu sorusunu cevabını piyasadakı donanım fiyatları belırlıcek.

en ıyı garantı avrupa garantısıdır bılkom bazen sıkıntı cıkartıyor

fiyatı güncellenmiş agalar.

PS5 kontrolculeri (dualsense) analog drift sorunu oluyor. Resmi garanti varsa direk olarak kol değşimi yapıyorlar. İthalatçı garanti varsa kolu kendin tamir ettireceksin. Bunun dışında nadir olsada anakartı vs arızalı olabilir. Bu yüzden sistem hatası alabilirsin. Kısaca resmi garantinin tek iyi yanı kontrolcü garantisi gibi düşünün.

Geri