Hayırlı olsunhergün 16:00 da açıl susam açıl indirimi oluyor 16:00 da bu fiyat gösterdede 29999 dan açıktı 1 saat önce açtılar ve stok bitti eski fiyat olan 29999 a çıktı. 2 tane aldm güzel rakamdı
İtopyadan yıllardır alışveriş yaparım uygun mal da aldım hiç sipariş iptal olmadı hatta lenovonun düşük modelini 2 adet almıştım stok bitmiş beni aradılar ve fark istemeden üst model verdiler. İtopya candırbakalım alanlara gönderecekler mi yoksa hüngür hüngür ağlayacaklar mı?
Amazonda 18499 tl di bilkom garanti olması lazımSony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB Oyun Konsolu (Resmi Distribütör Garantili) | ITOPYA
Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB Oyun Konsolu (Resmi Distribütör Garantili) En iyi fiyat seçenekleri ile PS719577478 ITOPYA'dawww.itopya.com
26-29 bandında satılan fiyatlarda bilkom garantisi var. aşağısında pek görmedim.Amazonda 18499 tl di bilkom garanti olması lazım
EDİT DEĞİLMİŞ
Olayı ne anlamında sormuştum hocam. Garantisinden dolayı mı fark ediyor? Bir kaç gündür 18500'e görüyorum çünkü Amazon'daŞimdi istersen bu fiyata alabilirsin 30.000
Bu Amazon’da ne zamandır 18.5 değil miydi resmi garanti olunca ne farkı var
cihaza bir şey olursa 18500TL lik ewaste ile ortada kabak gibi kalmıyorsunOlayı ne anlamında sormuştum hocam. Garantisinden dolayı mı fark ediyor? Bir kaç gündür 18500'e görüyorum çünkü Amazon'da