Bende bak 4070süperli ddr5 var masraftan başka bişiy yapmadım satıp ps5 alıcam keyif işi yemin ederim yat yatağına oyna durbende vazgeçem herhalde ps5 almak daha ekonomik oluyor![]()
Bende bak 4070süperli ddr5 var masraftan başka bişiy yapmadım satıp ps5 alıcam keyif işi yemin ederim yat yatağına oyna durbende vazgeçem herhalde ps5 almak daha ekonomik oluyor![]()
benim mesajıma öyle bir cevap vermemişsin.bende vazgeçem herhalde ps5 almak daha ekonomik oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kafanmı basmıyor, eğer ps5 veya ps4pro performansı almassam servera dönüştürürm dedim
ps5 alcam reis, yt alsam garantide problem yaşarmıyım her ay 1 hafta londradayım orda medamarket var. cihazı tr de kullancam sorun çıkarsa götürsem kabul ederlermiPs5 de 4 k oynayabilmek varken alıcağın sistemde 1 k yı bile zor oynucaksın keyif alamazsın ki
kimin ne yazdığını hatırlamıom reis kafa dolu bayabenim mesajıma öyle bir cevap vermemişsin.
Yaşayacağını sanmıyorum londradaki media markta götürmen yeterli olurps5 alcam reis, yt alsam garantide problem yaşarmıyım her ay 1 hafta londradayım orda medamarket var. cihazı tr de kullancam sorun çıkarsa götürsem kabul ederlermi
benim arkadaş usb belleğinde ps5 isosu var. krılanların varPs5 emulator mü varBenim bildiğim max ps3 vardı.
aslında yok gibi oluyor öğrenci indirimyle aynı fiyata gelio bide ordaki arkadaşıma aldırcam vergiyi versin bana. ,indirimi banka yapıoYurt dışından alıcaksan pro modeline bak çok fiyst farkı varmı
5k dolar mı rupi mı manat mı 5k lıraya neyı topluyosunTV Var gamepad var direk topladığım pc tv hdml bağlicam ps5 emilatörünüde indircem sizce mantıklımı ??
5k ya tvboxbile toplanmazmış kral ben biraz cahilim bu konularda direk ps5+ alcam(youtubede gördüm gaza geldim)5k dolar mı rupi mı manat mı 5k lıraya neyı topluyosun
sorun yok hocam ama sen galıbaps5 400 dolar ps5pro 500 dolar çift kontrolcü 520
16k ya ps5 pro alabiliyon trde 40k iki kattan fazla.
elin yabancısı orada okuduğum için bana hem para ödüyor hem de tüm teknolojik ürünlerde indirim yapıyor. vallaha yazık
Mesaj otomatik birleştirildi:
5k ya tvboxbile toplanmazmış kral ben biraz cahilim bu konularda direk ps5+ alcam(youtubede gördüm gaza geldim)
hocam bu admlar 25tlye araba topluyorsorun yok hocam ama sen galıbasu vıdeoyu ızledın gaza geldın hahahaha![]()