Ps5 bulgaristandan almak

Reaksiyon skoru
199
Arkadaşlar bulgaristandan ps5 aldıktan sonra sıkıntı çıkmasın diye gümrükten kutusu açık geçirsem sorunsuz geçebilir miyim?
Bu arada eğer etkisi olacaksa bulgaristan vatandaşlığım var. Aynı zamanda orda evimiz de var eğer bir süre kullanmış olmam gerekiyorsa onu da hallederiz.

Arkadaşlar bulgaristandan ps5 aldıktan sonra sıkıntı çıkmasın diye gümrükten kutusu açık geçirsem sorunsuz geçebilir miyim?
Bu arada eğer etkisi olacaksa bulgaristan vatandaşlığım var. Aynı zamanda orda evimiz de var eğer bir süre kullanmış olmam gerekiyorsa onu da hallederiz.
Bildiğim kadarıyla 2 taneye kadar gümrükten sorunsuz sırt çantanda geçirebiliyorsun fişiyle birlikte

Konu hakkında yorum yapamayacağım deminki yorumumunda yanlış bilgi vermek olur

Son düzenleme:
knk kutusunu açarsan sorun olmaz bence bide açıp oynarsın azcık orda sorarlarsa içinde hesabım var evimden getiriyorum dersin

999 leva yani 4656 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutu kapalı yakalarlarsa döşüyorlar galiba:D

evet :)

1 adet olmak şartı ile getirebilirsiniz..Yok kolisini yırt yok üstüne hediyedir yaz falan gibi saçmalıklar ile kafanızı karıştırmayınız..
..Hayırlı Günler..

Kutusunu çıkartıp çantana koy, vergi kesilmiyor diye biliyorum.
Bir de Bulgaristan vatandaşlığın varken burada ne yapıyorsun onu merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,011
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri