2 gun once bende aldım şuan geldi tertemiz çok memnunum tekrardan prime ozel indirimde ihtiyacı olan hemen alsin https://www.amazon.com.tr/dp/B0BN48Z569?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Urunde temiz geldi hocam bana hiçbir sorunu yok kaçmaz bu fiyatlaraKaçırılmaz. 30 bine indirim diye paylaşanlar var hala.![]()
garanti sağlayan firma farkı vardı ve o 2 kolduKaçırılmaz. 30 bine indirim diye paylaşanlar var hala.![]()
Tamam dostum o konuya da link attım Turkcell'de 25.475 TL bilkom garanti cdli tek kol, yanına kol alsan en baba 3000 desen yine daha uyguna gelir. Bu indirim eywallah ama 30 binlik olan bindirim. Piyasadan bi haber arkadaşlar konu açıyor.garanti sağlan firma farkı vardı
tabi bende alacak olsam bunu alırdım ama dediğim farkı unutmamak lazım
Satan fırsat kurdu fakat amazon garantisi var 1 ay iade ben 30kya bilkom garantili almaktansa pro alırım 40kya bana sağlam tertemiz mal geldi çok memnunum diğer arkadaşlarda alsın bence en kotu iade ederler 2. Kol alsan 21.500 gene tek kollu ps5 parasınagaranti sağlan firma farkı vardı
tabi bende alacak olsam bunu alırdım ama dediğim farkı unutmamak lazım
taksit seçeneği yok dimi amazondaUrunde temiz geldi hocam bana hiçbir sorunu yok kaçmaz bu fiyatlara
Vadesiz 6 taksit var hocam.taksit seçeneği yok dimi amazonda
Bilmiyorum ben tek çekim aldimtaksit seçeneği yok dimi amazonda
vadesizse iyidir aylık 3 bine falan denk gelir galibaVadesiz 6 taksit var hocam.
Hocam birde bana slim model geldi sizede gelir mi bilmiyorum belki şansıma geldi yada açıklama yanlış ellerinde eski model yok diyevadesizse iyidir aylık 3 bine falan denk gelir galiba
Hepsinde aynı.vadesizse iyidir aylık 3 bine falan denk gelir galiba