Neler Yeni

PS5 Dijital için Disk Driver Önerisi

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Merhabalar 2 haftalık tatilden PS5 Dijital Versiyonu Mediamarkt.de'den 377€'dan aldım. Disk driver vardı hatta 100€ idi ama stokları bitmiş. İnternetten baktığımda zaten 160dan vs başlıyorki, bende sadece nakit var kart yok. Önerdiğiniz mağaza var mıdır? 100-120€ arasında.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar 2 haftalık tatilden PS5 Dijital Versiyonu Mediamarkt.de'den 377€'dan aldım. Disk driver vardı hatta 100€ idi ama stokları bitmiş. İnternetten baktığımda zaten 160dan vs başlıyorki, bende sadece nakit var kart yok. Önerdiğiniz mağaza var mıdır? 100-120€ arasında.
Disk yerine M2 SSD almayı düşünür müydün? Yurtdışı stok ve mağaza durumunu bilmiyorum ama Türkiye'de en uygun fiyatlı disk sürücüsü 8 bin TL'den başlıyor 17.500 TL'ye kadar gidiyor.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Disk yerine M2 SSD almayı düşünür müydün? Yurtdışı stok ve mağaza durumunu bilmiyorum ama Türkiye'de en uygun fiyatlı disk sürücüsü 8 bin TL'den başlıyor 17.500 TL'ye kadar gidiyor.
Cevabın için teşekkürler, bana hali hazırda 1tb m2 yetiyor. Disk driver alma sebebim eski cd oyunları koyabilme veya takas sistemi düşünme. Mesela uncharted serisi için hep ps istedim en sonunda ilk defa ps alma şansım vardı ve gta 6 için ps5 aldım yoksa ps4 düşünüyordum. Mediamarkt veya saturn'da arada geliyor ama net üzerinde ve anında bitiyor. Sırf disk içinde 120€'dan fazla vermeyi düşünmüyorum. Karaborsa olayı zaten yıpratıyor

Top Bottom