Neler Yeni

PS5 Dijital mi, Blu-Ray'li mi?

Scheriff

80+
Reaksiyon skoru
56
Yakında PS5 Almayı düşünüyorum bu yüzden bir arayış içerisindeyim. Sizce hangisi?.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yani bence cd li versiyonu daha mantıklı gibi. Hem online olarak oyun alabiliyorsun hemde cd ile oyun oynayabiliyorsun.

Yakında PS5 Almayı düşünüyorum bu yüzden bir arayış içerisindeyim. Sizce hangisi?.
PS Plus alma düşüncen varsa dijital daha mantıklı. Blu Ray sürüm almak yerine depolama kapasitesini arttırmak daha mantıklı

Blu-Ray diske PS4'te de hiç ihtiyacım olmadığı için PS5'i dijital versiyon alıp kapasitesini 2 TB yükselttim. Zaten bu devirde kutulu oyun işi biraz masraflı.

Dijital derim hocam. Şu an bende ps4 var ve elimde olan oyun sayısı 6 (kutulu). Oynamak istediğimde sürekli birini takıp birini çıkarmam gerekiyor ama dijital versiyonda bu yok. Kesinlikle onu alırdım.

Aradaki fiyat farkına göre değişir ben alırken 500 tl arada fark vardı cd li aldım .cd almak bir avantaj ileride uygun cd kanpanya denk gelir alırsın bir yere bağlı olmazsın.

ps4 oyunlarının çoğunu bluraydan oynayabiliyorduk sanırım bence blurayli daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,245
Üyeler
173,338
Son üye
fatihugur
Geri